My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κίνηση Βασίλη με …άρωμα Ιβάν!

 

xatziapostolou-savvidisΑίσθηση προκάλεσε στον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας το αίτημα που κατέθεσαν οι πρόεδροι των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου,  Βασίλης Χατζηαποστόλου και Νίκος Τζώρτζογλου, αντίστοιχα, να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση του Γιώργου Σαρρή στην ΕΠΟ. Κάτι, που αν γίνει δεκτό, θα σήμαινε τη διεξαγωγή νέων εκλογών στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Οι δύο πρόεδροι των ποδοσφαιρικών ενώσεων της περιφέρειας κατηγορούν τον κ. Σαρρή, ότι προσέλαβε την ανιψιά του με μηνιαίο μισθό που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ, ενώ καταγγέλλουν ότι μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ στις αρχαιρεσίες της 6ης Οκτωβρίου του 2012, η νέα διοίκηση έχει προβεί σε σειρά παραβάσεων που θα έπρεπε να οδηγήσουν σε νέες εκλογές.

Οι κύριοι Χατζηαποστόλου και Τζώρτζογλου κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία ζητείται η έκπτωση του Δ.Σ της ΕΠΟ και ο διορισμός προσωρινής διοίκησης, και τα οποία θα συζητηθούν την ερχόμενη Τρίτη 28 Μαίου στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Η έκπτωση του Δ.Σ της ΕΠΟ ζητείται για τους ακόλουθους λόγους:

1.       Επειδή κακώς προσελήφθη από την ΕΠΟ, συγγενικό πρόσωπο του προέδρου της

2.       Επειδή ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα βάσει του καταστατικού για τη θέση που κατέχει (πτυχίο ΑΕΙ και ξένης γλώσσας)

3.       Επειδή τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, με την υπογραφή του «ποδοσφαιρικού μνημονίου», κατά παράβαση των κανονισμών.

4.       Επειδή η συγχώνευση Γ’ και Δ’ Εθνικής σε μία κατηγορία, έγινε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου κατά παράβαση των κανονισμών.

5.       Επειδή η σύμβαση με το Travel Plan που υπεγράφη από την προηγούμενη διοίκηση και εφαρμόζεται από την παρούσα, δεν πέρασε από το Δ.Σ.της ΕΠΟ

6.       Επειδή σε κάθε Δ.Σ της ΕΠΟ, παρίστανται εκ περιτροπής πέντε αναπληρωματικά μέλη, των οποίων η αποζημίωση βαραίνει την Ομοσπονδία.

Η αντιδράση της ΕΠΟ

Οι πρώτες αντιδράσεις από την ηγετική ομάδα της ΕΠΟ που βρίσκεται στο Λονδίνο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ότι οι λόγοι των ασφαλιστικών μέτρων δεν είναι καθόλου σοιβαροί.

“Αρωμα Ιβάν” στην κίνηση

Όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.gr, σε περίπτωση που γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα για έκπτωση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, τότε οι ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου θα προτείνουν για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Στη λίστα των νέων μελών θα περιλάβουν  και τον πρώην τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, στενό συνεργάτη και φίλο του Θοδωρή Ζαγοράκη, με συνέπεια πολλοί να μιλούν για “άρωμα Ιβάν Σαββίδη” στην αντιπολιτευτική κίνηση, την οποία φαίνεται να στηρίζει και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος (στη λίστα βρίσκεται και ο διευθυντής του επί ΓΓΑ Κώστας Καραφουλίδης).

Σχολιάστε