My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Αίθουσα ερμητικά κλειστή!

Κλείνει η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για κόμματα, σωματεία, συλλόγους κλπ. Την απόφαση αυτή πήρε η νέα Δημοτική Αρχή επικαλούμενη λόγους ευταξίας και ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

paidia-dimotiko-symboulioΗ αίθουσα, η οποία απ` την αρχή λειτουργίας του Δημαρχείου Κιλκίς παραχωρούνταν για εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες φορέων της τοπικής κοινωνίας, θα δίνεται κατ΄ εξαίρεση – όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου – μονάχα σε δημοτικές επιτροπές και υπηρεσίες του δήμου.

Η ανακοίνωση:

“Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς δε θα διατίθεται πλέον για χρήση σε σωματεία, συλλόγους, πολιτικά κόμματα και οποιονδήποτε άλλο φορέα για λόγους ευταξίας και ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

Η αίθουσα συνεδριάσεων θα λειτουργεί αποκλειστικώς για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Κατ’ εξαίρεση θα μπορεί να χρησιμοποιείται, κατόπιν άδειας, από δημοτικές επιτροπές και υπηρεσίες του Δήμου για να διευκολυνθούν στο υπηρεσιακό τους έργο”.

Σχολιάστε