My Twitter Feed

5 Δεκεμβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Παραστατίδης για τα “κόκκινα δάνεια” -

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι -

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

“X” του ΓΑΣΚ στο ντέρμπι παραμονής -

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Με μαθητές του Κιλκίς στη Βουλή -

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Χωρίς μεταφορές και θέρμανση -

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ν. Αγιονέρι: Έργο αγροτικής οδοποιίας -

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Βασίλης Βασιλικός: “Ζ” στους αγώνες μας -

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

ΠεΚ: Σχεδιασμός ενόψει χειμώνα -

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Αίας: Στον Διεθνή Μαραθώνιο “Μ. Αλέξανδρος”

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την βόρεια Ελλάδα που προσελκύει αθλητές και απλούς αθλούμενους από όλη την χώρα αλλά και το εξωτερικό, ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος μαζί με τους δρόμους 5 και 10 χιλιομέτρων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6/4 στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε κι εφέτος νέο ρεκόρ συμμετοχών αφού ο αριθμός έφτασε τους 14800 συνολικά.

9ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλ έξανδροςΟ Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στη διοργάνωση στα 5000μ. και 10000μ. με έξι συνολικά αθλητές και αθλήτριες και αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι τους κατάφεραν να επιτύχουν ατομικά ρεκόρ στις αντίστοιχες αποστάσεις.

Ο Αντώνης Μηλιώτης σε ακόμη έναν συνεχόμενο αγώνα πέτυχε μεγάλο ατομικό ρεκόρ αφού τερμάτισε τα 10000μ. σε 40:14 και κατέλαβε έτσι την 42η θέση ανάμεσα σε 2441 αθλητές και αθλήτριες που τερμάτισαν. Άξιο αναφοράς είναι ότι η επίδοσή του τον έφερε στην 10η θέση της κατηγορίας του, δρομέων 35-39 ετών.

Στα 5000μ. έτρεξαν για τον Αίαντα: η Μαρία Στάμου η οποία αν και δυσκολεύτηκε, όπως και οι άλλες αθλήτριες από την «κίνηση» λόγω της μεγάλης συμμετοχής-6060 άτομα τερμάτισαν, με «καθαρό» χρόνο 23:59 έγινε η 106η γυναίκα που τερμάτισε σε σύνολο 3399. Ακολούθησε η Όλγα Τισένκο με 26:44 που της έδωσε την 236η θέση και η Δήμητρα Αρμουτσή που με 30:16 ήταν 497η στις γυναίκες. Ακολούθησαν σε χαλαρό ρυθμό, λόγω της μεγάλης αποχής από τις προπονήσεις εξαιτίας προβλημάτων υγείας, οι Χριστίνα Μπατάρα με 32:25 και η Σταυρούλα Γρηγοριάδου με 35:31.

Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής τους, Φίλιππος Μισαηλίδης ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος, όπως και οι ίδιοι οι αθλητές/τριες, από την συμμετοχή, την προσπάθεια αλλά και τα ατομικά ρεκόρ που σημειώθηκαν.

Η ανάπτυξη που παρατηρείται εφέτος στον Α.Σ. ΑΙΑΣ μέσα από την σωστή δουλειά που γίνεται, φαίνεται πως και στα αγωνίσματα αντοχής δίνει στον σύλλογο τα σκήπτρα στην πόλη του Κιλκίς.

Δελτίο τύπου από ΑΙΑΝΤΑ

Σχολιάστε