My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Έφυγε νωρίς ο Χρ. Καραθόδωρος

*Έκδοση συλλυπητήριων ανακοινώσεων.

Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης και πένθους δέχτηκε η τοπική κοινωνία του Πολυκάστρου, της Παιονίας και ολόκληρου του νομού Κιλκίς, τη θλιβερή είδηση του πρόωρου θανάτου του εκλεκτού στελέχους της, Χρήστου Καραθόδωρου.

Ο εξαιρετικά αγαπητός και διακρινόμενος εν ζωή για την οξυδέρκειά του εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έφυγε ξαφνικά προδομένος από τη μεγάλη του καρδιά χθες Κυριακή 25 Οκτωβρίου το βράδυ, σε ηλικία 51 μόλις ετών.

Μεταξύ άλλων, ο εκλιπών πρόσφερε τα μέγιστα στην ιδιαίτερη πατρίδα του και όχι μόνο, ως δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παιονίας επί δημαρχίας του Κ. Σιωνίδη.

Ο Χρήστος Καραδόθωρος ήταν πατέρας τριών παιδιών, εκ των οποίων το νεότερο είναι μόλις ολίγων ετών.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του…

Συλλυπητήρια

Ο Δήμος Παιονίας

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, το δημοτικό συμβούλιο, τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων και οι εργαζόμενοι του Δήμου Παιονίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος δημοτικού συμβούλου και προέδρου της ΔΕΥΑ.Π Χρήστου Καραθόδωρου.

Αποχαιρετούμε έναν εξαίρετο συνεργάτη που υπηρέτησε το Δήμο μας με ήθος, εντιμότητα, εργατικότητα και συνέπεια. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15:00 στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος στο Πολυκάστρο.

Καλό παράδεισο!

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυριακίδης

Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Καραθόδωρου.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με δυναμισμό την Τοπική Αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης στο Δήμο Πολυκάστρου και αργότερα στο Δήμο Παιονίας. Διακρινόταν για την ευθύτητα και το ήθος του. Η απώλειά του για το Δήμο Παιονίας είναι βαριά και δυσαναπλήρωτη.

Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και τους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ

Ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας και τα στελέχη (υπεύθυνοι) τομέων της Δ.Ε.Ε. Π. Ν. Κιλκίς Ν.Δ εκφράζουμε στην οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του θανόντος τα πλέον θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

Ο Χρήστος, σεμνός, ευγενής και άνθρωπος της προσφοράς υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τον συνάνθρωπο του όντας ενεργός πολίτης και σημαίνον στέλεχος της Αυτοδιοίκησης αλλά και της ΝΔ για την οποία αγωνίσθηκε πάντοτε κατά τρόπο άδολο και υποδειγματικό.

Η απώλεια του μέχρι πρότινος Προέδρου της ΔΕΥΑ Παιονίας είναι μεγάλη όχι μόνο για τους οικείους του αλλά και για την τοπική μας κοινωνία.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τoν σκεπάσει.

H αγάπη της κοινωνίας μας θα τον συντροφεύει στο τελευταίο του ταξίδι.

Σχολιάστε