My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Έφυγε η μητέρα του Γ. Γεωργαντά

*Συγκινητική ανάρτηση του υφυπουργού στο fb – Συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Βαθιά θλίψη προκάλεσε ο χαμός της μητέρας του υφυπουργού και βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Γεωργαντά, μέσα στο γενικό πένθος που προκαλεί η πανδημία.

Η 83χρονη μητέρα του υφυπουργού, η κυρά Βασιλική, άφησε τη τελευταία της πνοή σήμερα (Δευτέρα) το πρωί, ύστερα από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό και με τις επιπλοκές στην υγεία της.

Η Βασιλική Γεωργαντά νοσηλεύτηκε κατ` αρχάς στη μονάδα Covid του Νοσοκομείου Κιλκίς και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε.

Το ΚΙΛΚΙΣ24 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον υφυπουργό, την οικογένεια, τους υπόλοιπους συγγενείς και στους φίλους, για την οδυνηρή αυτή απώλεια.

Η συγκινητική ανάρτηση του κ. Γεωργαντά στο Facebook:

Συλλυπητήρια

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν, οι δήμαρχοι Κιλκίς Δ. Κυριακίδης και Παιονίας Κ. Σιωνίδης, η Μητρόπολη Κιλκίς, οι ΝΕ της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ, καθώς και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς.

Ο Δ. Κυριακίδης

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά και στην οικογένειά του για την αναπάντεχη απώλεια της αγαπημένης του μητέρας. Εύχομαι η αγνή μορφή της μητέρας του Βασιλικής να είναι πάντα θυμίαμα στη σκέψη του και παρηγοριά σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή του αποχωρισμού.

Καλό παράδεισο κυρία Βασιλική!

Ο Κ. Σιωνίδης

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά και στην οικογένειά του, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας Βασιλικής.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Η Μητρόπολη Κιλκίς

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου εκφράζει διά του Ποιμενάρχου της και όλως των Ιερέων στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά και στην οικογένειά του τα θερμά τους συλλυπητήριά για την εν Κυρίω κοίμηση της μητέρας του Βασιλικής. Εύχονται δε όπως ο Άγιος Θεός κατατάξει την μακαρία ψυχή της εν σκηναίς δικαίων εις τας αυλάς του Παραδείσου. Ιδιαιτέρως δε ευχαριστούν τον κ. Γεωργαντά για την δωρεά του προς τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως (Παναγία – Άγιο Δημήτριο) εις μνήμην της μητέρας του.

Η ΔΕΕΠ της ΝΔ

“Ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας και τα στελέχη (Υπεύθυνοι) Τομέων της Δ.Ε.Ε. Π. Ν. Κιλκίς Ν.Δ εκφράζουμε στον συντοπίτη μας Υφυπουργό και στην οικογένεια του τα πλέον θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

H αγάπη της κοινωνίας μας θα την συντροφεύει στο τελευταίο της ταξίδι.

Θερμά συλλυπητήρια.”

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στον Υφυπουργό κ.Γ.Γεωργαντά, στους συγγενείς και οικείους του για την απώλεια της μητέρας του.

Η ΝΕ του ΚΙΝΑΛ

Η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας του Υφυπουργού και Βουλευτή Κιλκίς κ. Γεωργίου Γεωργαντά.

Στους οικείους του και στην οικογένεια του ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

H ΤΕ του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά, στην οικογένεια του και τους οικείους του, για την απώλεια της μητέρας του Βασιλικής.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, εκφράζουμε στο συνάδελφο-μέλος του Συλλόγου μας και Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά και στην οικογένειά του τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας για την απώλεια της μητέρας του Βασιλικής.

Σχολιάστε