My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Έτοιμοι για εξαγγελία κόμματος

Έτοιμοι να εξαγγείλουν την ίδρυση νέου κόμματος είναι οι Γιώργος Φλωρίδης και Άννα Διαμαντοπούλου, καθώς και άλλα στελέχη του χώρου της κεντροαριστεράς.

diamantopoulou-floridis-001Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξαγγελία θα γίνει πριν λήξει το έτος, καθότι το απαιτούν οι εξελίξεις σε σχέση με την εκλογή ή όχι νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και με βάση το πιθανότατο πλέον ενδεχόμενο να πάμε σ` εκλογές άμεσα.

Όπως είναι ευκολονόητο, οι ιδρυτές του νέου κόμματος προτίθενται να το κατεβάσουν στις εκλογές αυτές, καθότι η σχετική προεργασία έχει γίνει από καιρό.

Μιλώντας σήμερα Τρίτη στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο Γ. Φλωρίδης τόνισε ότι ο στόχος είναι «να εκφραστούν πολιτικά οι δυνάμεις που διαπιστώνουν την ανεπάρκεια της κυβέρνησης και την ανευθυνότητα της αντιπολίτευσης», μ` έναν νέο φορέα που θα κατέλθει στις επόμενες εκλογές, αλλά θα φανεί τις επόμενες μέρες αν αυτό είναι εφικτό.

Ο πρώην υπουργός γνωστοποίησε ότι κι αυτές τις μέρες γίνονται επαφές με «άφθαρτα πρόσωπα και δυνάμεις» με στόχο να πλαισιώσουν τη νέα προσπάθεια, ενώ για την ετοιμότητα του νέου φορέα να κατέλθει στις εκλογές, ήταν λακωνικός αλλά σαφής: «Δεν είμαστε χθεσινοί στην πολιτική», είπε.

Αναφερόμενος στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο πρώην υπουργός τόνισε μεταξύ άλλων: «Το πολιτικό κενό συνεχώς μεγαλώνει. Βρισκόμαστε σε μεγάλα αδιέξοδα. Η κυβέρνηση θέλει να ξεφορτώσει τα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, γι` αυτό ήταν κι επιλογή της να πάμε σ` εκλογές».

Σχολιάστε