My Twitter Feed

23 Σεπτεμβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κεντρική εκδήλωση της ΛΑΣΥ στο Κιλκίς -

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

ΔΣ Παιονίας στις 26 Σεπτεμβρίου -

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Περιοδείες Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας -

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

ΕΒΕ: Δυναμική παρουσία στη ΔΕΘ -

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Μεγάλα προβλήματα των σχολείων -

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023

Τα προβλήματα του ΓΝΚ στη Βουλή -

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023

Έργα συντήρησης του οδικού δικτύου -

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Περιοδεία Μυλόπουλου σε Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Έπιασαν …επαγγελματία ψευδομάρτυρα!

dikastirio-dikigoroiΈκανε σωρεία μηνύσεων για αδικήματα που δεν είχαν συμβεί και ορκιζόταν γι’ αυτά χωρίς πρόβλημα στα δικαστήρια, ενώ συκοφαντούσε χωρίς δισταγμό τους αντιδίκους του, ένας… «επαγγελματίας» ψευδομάρτυρας τον οποίο κάποια στιγμή ξεσκέπασε η δικαιοσύνη!

Όταν αποκαλύφθηκαν όσα έκανε ο 51χρονος Έλληνας, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ψευδή καταμήνυση κατά συρροή, ψευδορκία μάρτυρα και συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που του επέβαλε ποινή φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών.

Ωστόσο, ο 51χρονος δεν κάθισε να περιμένει την καταδικαστική απόφαση και εξαφανίστηκε. Όμως, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τον φυγόποινο σε περιοχή του Κιλκίς, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια απ’ όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς που διέταξε να εκτελεστεί η ποινή, η οποία είναι εξαγοράσιμη.

Πηγή: tromaktiko.org

Σχολιάστε