My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΚΚΣ Κιλκίς: Ένταξη οφελούμενων

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων ανακοίνωσε το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, το οποίο ως γνωστόν παρέχει υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας και παραμονής σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, ή με αισθητηριακές αναπηρίες, ή με νοητική υστέρηση, ή με πολλαπλές αναπηρίες, ή με διαφορετικού είδους αναπηρία, ενεργώντας ως Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας.

Συγκεκριμένα, οι παραπάνω υπηρεσίες αφορούν στην παραμονή / αναψυχή, στην απασχόληση, σε εκπαίδευση στην αυτοεξυπηρέτηση, σε εργοθεραπείες, σε ατομική ή και ομαδική άσκηση, και παρέχονται δωρεάν υπό την προϋπόθεση κάλυψης των νοσηλείων από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ή άλλο ασφαλιστικό φορέα. 

Επισημαίνεται δε ότι, στο πλαίσιο της παρούσας διαδικασίας, δενπαρέχονται υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης, αποθεραπείας – αποκατάστασης – ημερήσιας νοσηλείας και ιατρικής αποκατάστασης.

Για την επιλογή των άμεσα ωφελουμένων στους οποίους θα παρέχονται από το Κέντρο υπηρεσίες, θα λαμβάνονται συνδυαστικά υπόψη οι παρακάτω παράμετροι:

Β1. Κριτήρια επιλογής των έμμεσα ωφελούμενων ατόμων:  

  • Οικογενειακό εισόδημα, με προτεραιότητα από το χαμηλότερο εισόδημα στο υψηλότερο.
  • Οικογενειακή Κατάσταση
  • Εργασιακή Κατάσταση

Β2. Κριτήρια επιλογής των εξαρτώμενων μελών (άμεσα ωφελουμένων):

  • Εισόδημα,  με προτεραιότητα από το χαμηλότερο εισόδημα στο υψηλότερο.

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής απαιτείται η υποβολή αίτησης (η οποία παρέχεται από την υπηρεσία) από τους έμμεσα ωφελούμενους. Η αίτηση συνοδεύεται από απαραίτητα δικαιολογητικά, για τη συγκέντρωση μορίων, που καλύπτουν τα κριτήρια μοριοδότησης. Αμέσως μετά την μοριοδότηση των ενδιαφερομένων, θα καταρτιστεί πίνακας κατάταξης προκειμένου να καλυφθούν οι δέκα (10) διαθέσιμες θέσεις ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι θα θεωρηθούν επιλαχόντες σε περίπτωση δημιουργίας επιπλέον κενών θέσεων.

Για την αναλυτική πρόσκληση, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, περαιτέρω πληροφορίες κτλ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.kkskilkis.gr ή να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, 21ης Ιουνίου 36, Τ.Κ. 61100 Κιλκίς, τηλ 2341020733. Πληροφορίες: Γεωργία Κυρλαγκίτση

Υποβολή αιτήσεων μπορεί να γίνεται έως την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 14:30.

Σχολιάστε