My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ένα λεφτόδεντρο για τις…

…φωτογραφίες του πρωθυπουργού.

Του Πέτρου Κατσάκου.


Σύμφωνα με την εφημερίδα De Standaard, ο Μητσοτάκης φιγουράρει στους κορυφαίους δέκα πολιτικούς της Ευρώπης σε δαπάνες προβολής στο Facebook και στο Instagram

Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά περιμένουν με τρόμο τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ, καλό είναι να γνωρίζουν ότι μέσα στα έτσι κι αλλιώς φουσκωμένα πάγια έξοδά τους θα πρέπει να συνυπολογίζουν και τα έξοδα προβολής τού πρωθυπουργού τους στα social media. Γιατί κι αυτά οι πολίτες τα χρεώνονται και τα πληρώνουν.

Και, ως γνωστόν, όταν πρόκειται για δαπάνες με τα χρήματα των άλλων, ο πρωθυπουργός μας είναι ιδιαίτερα κουβαρντάς κι ανοιχτοχέρης. Κι όπως δεν δίστασε να φορτώσει την οικογένεια στο κρατικό αεροσκάφος για να πάει την κόρη του να σπουδάσει στις ΗΠΑ, έτσι δεν λογάριασε το δημόσιο χρήμα για να προβληθεί στο Facebook και το Instagram.

Σύμφωνα λοιπόν με τη φλαμανδική καθημερινή εφημερίδα De Standaard, ο Έλληνας πρωθυπουργός φιγουράρει στους κορυφαίους δέκα πολιτικούς τής Ευρώπης σε δαπάνες προβολής στα social media.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στους δέκα κορυφαίους πολιτικούς τής Ευρώπης σε δαπάνες σε Facebook και Instagram, κατακτώντας την 6η θέση, ξοδεύοντας 68.788 ευρώ μόλις σε ένα εξάμηνο, που σημαίνει περίπου 380 ευρώ την ημέρα για την προώθηση των αναρτήσεών του στο Facebook και των φωτογραφιών του στο Instagram.

Αν δείτε λοιπόν τις προσεχείς ημέρες κάποια φωτογραφία του πρωθυπουργού στο Instagram να ποζάρει έξω από αμερικανικό πανεπιστήμιο και να χαμογελά ευτυχής και υπερήφανος, να ξέρετε ότι τον λογαριασμό ακόμη και γι’ αυτές τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές εμείς θα κληθούμε να τον πληρώσουμε, γιατί, όπως είπαμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν πρόκειται για τις τσέπες των άλλων, το χρήμα δεν το λογαριάζει.

Αρκεί να μην του ζητήσεις να προσλάβει κανέναν γιατρό, κανέναν δάσκαλο ή κανέναν πυροσβέστη. Εκεί δυσκολεύεται και ζορίζεται ο πρωθυπουργός μας και θυμάται τα λεφτόδεντρα που δεν υπάρχουν για τους άλλους παρά μόνο γι’ αυτόν.

Άρθρο στην ΑΥΓΗ

Σχολιάστε