My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Έκκληση του ΕΒΕ για εμβολιασμούς

Έκκληση για εμβολιασμό απευθύνει προς τον επιχειρηματικό κόσμο και τους πολίτες, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης:

“Η νέα έξαρση της πανδημίας αποτελεί πλέον γεγονός και η ανάγκη επιβολής νέων και αυστηρότερων μέτρων, με ότι δυσάρεστο συνεπάγεται αυτό για την κοινωνία και την οικονομία είναι ουσιαστικά προ των πυλών.

Πολλοί συνάνθρωποί μας δυστυχώς έχασαν την περίοδο της πανδημίας τη ζωή τους, πολλές επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο ή είναι στα πρόθυρα, εργαζόμενοι έχασαν τις δουλειές τους και η οικονομία της χώρας δοκιμάζεται σκληρά.

Ο εμβολιασμός αποτελεί το πιο ισχυρό και το πιο αποτελεσματικό όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συμβάλλει στη θωράκιση της δημόσιας υγείας και αποτελεί δείκτη ευημερίας για κάθε κοινωνία, όπως μετ΄επιτάσεως συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι σχετικοί επιστημονικοί σύλλογοι στο σύνολό τους.

Στο πλαίσιο αυτό οφείλουμε ως επιχειρηματίες και ως πολίτες μιας συντεταγμένης κοινωνίας, όχι μόνο να συμμετάσχουμε στον εμβολιασμό, αλλά και να παροτρύνουμε εργαζόμενους και συμπολίτες μας να πράξουν το ίδιο, προκειμένου να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία.

Με αυτό τον τρόπο περιορίζουμε στο ελάχιστο τις οδυνηρές συνέπειες από ενδεχόμενη μόλυνση και παράλληλα περιορίζουμε δραστικά τις πιθανότητες διασποράς των μολύνσεων και κατ΄επέκταση την αναγκαιότητα της βλαβερής για την κοινωνία και την οικονομία χρονικής επέκτασης των περιοριστικών μέτρων, τα οποία πέραν των άλλων υποβοηθούν στην δημιουργία συνθηκών στρέβλωσης του υγειούς ανταγωνισμού.

Για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο Κιλκίς καλεί όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, τους εργαζόμενους, τους καταναλωτές και γενικά όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να περάσουμε με τις λιγότερες απώλειες στην επόμενη ημέρα, και στην κανονικότητα. Δείχνουμε εμπιστοσύνη στην επιστήμη και εμβολιαζόμαστε, ώστε ο επερχόμενος χειμώνας να μας βρει εξοπλισμένους απέναντι στον φονικό ιό. Ο εμβολιασμός είναι μια πράξη η οποία δηλώνει υπευθυνότητα, αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης και σηματοδοτεί με τον πιο πρόσφορο τρόπο το κορυφαίο για μια κοινωνία συνδετικό κρίκο αυτόν της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών της.

Απευθύνουμε έκκληση προς όλους οι οποίοι δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί να πάρουν την απόφαση.

Ο Εμβολιασμός σώζει ζωές. Ο Εμβολιασμός μας χαρίζει την Ελευθερία μας.”

Σχολιάστε