My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Άτλας: Έχασε από τον πρωτοπόρο

Στο Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος), για την 14η αγωνιστική, ο ΆΤΛΑΣ Κιλκίς ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας ΠΙΕΡΙΚΟ Κατερίνης με 3-0 σετ (25-20, 25-12, 25-10).

Ο Άτλας Κιλκίς έχασε την ευκαιρία να δείξει στην πράξη την αγωνιστική του διάθεση καθότι ΄προδόθηκε’ από την υποδοχή του και δεν μπόρεσε να αναπτύξει σωστά το παιχνίδι του. Αποτέλεσμα να μην μπορεί να ακολουθήσει το σκορ σε όλο τον αγώνα παρά μόνο στο 1ο σετ.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι παρά την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Έγιναν πολύ καλές φάσεις, υπήρχαν επιθετικοί συνδυασμοί και από τις δύο ομάδες, όμως ο Άτλας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στα αμυντικά του καθήκοντα απέναντι στο ΣΕΡΒΙΣ και στο γρήγορο παιχνίδι του Πιερικού. Μόνο στο 1ο σετ προσπάθησε να παίξει στα ‘ίσια’ τον Πιερικό, μπόρεσε να είναι κοντά στο σκορ, έδειξε στοιχεία προόδου, όμως το έχασε το σετ με 25-20. Στα άλλα δύο σετ προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, χάνοντας τα με 25-12 και 25-10.

Ο Πιερικός Κατερίνης, με παίκτες έμπειρους, τεχνικά ολοκληρωμένους και με προσωπικότητα, δεν χρειάστηκε να φορτσάρει για να πάρει και αυτή την νίκη και βαθμολογικά να παραμένει στην πρώτη θέση και να είναι υποψήφια πρωταθλήτρια του ομίλου για την Α2.

Ο Επόμενος αγώνας μας είναι στο Κιλκίς (Τυπικά εκτός έδρας) με τον Αίαντα, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 16:00 στο ΔΑΚ.

Η σύνθεση της ομάδος:

Χάρης Πολιτίδης, Γεώργιος Χειρούλης, Κυριάκος Πελτιάν, Κυριάκος Ιακωβίδης, Ιωάννης Κουρομπήλιας, Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Σάββας Σερασκέρης (L), Αναστάσης Ουστάς, Κων/νος Καπούλας, Ανέστης Τρόπιος.

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Δείτε στιγμιότυπα στο κανάλι μας στο YouTube, κάντε εγγραφή για να σας στέλνουμε ενημερώσεις των δράσεων των τμημάτων του συλλόγου μας σε video.

Σχολιάστε