My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Άνοιξε δρόμος για περιφερειακό

georgantas-giorgosΤο Γενικό Επιτελείο Στρατού με την από 4 Οκτωβρίου 2014 γνωμάτευσή του συναινεί στην ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου Κιλκίς για την παραχώρηση έκτασης 10 στρεμμάτων από το στρατόπεδο Καμπάνη για τις ανάγκες της κατασκευής της περιφερειακής οδού, περιμετρικά του λόφου του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.

lofos-ag.georgiouΑυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Γ. Γεωργαντά, ο οποίος για το σκοπό αυτό πραγματοποίησε σειρά παραστάσεων και συνεργασιών στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  και τη στρατιωτική ηγεσία.

Η θετική γνωμάτευση του Γενικού Επιτελείου Στρατού απευθύνεται έγγραφα προς το ΤΕΘΑ (Ταμείο Εθνικής Άμυνας) με την εντολή να προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης παραχώρησης με το Δήμο Κιλκίς.

Ειδικότερα, το ΓΕΣ γνωματεύει θετικά:

  1. Για την παραχώρηση στο Δήμο Κιλκίς της χρήσης έκτασης 7.296,19 τ.μ. για λόγους κοινωνικού συμφέροντος
  2. Για την αποδέσμευση έκτασης 2.334,34 τ.μ. προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο έχει και την κυριότητα της έκτασης αυτής, λόγω μη επιχειρησιακής αναγκαιότητας .

Το Γ.Ε.Σ. συναινεί στην παραχώρηση των εκτάσεων αυτών με την προϋπόθεση αποδοχής εκ μέρους του Δήμου Κιλκίς της εκτέλεσης των αναγκαίων εργασιών για την κατασκευή, μεταφορά, αποκατάσταση, κατεδάφιση κατά περίπτωση για το σύνολο του νέου ορίου του στρατοπέδου, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και υποδείξεις της Στρατιωτικής Υπηρεσίας, κατασκευής πύλης εξόδου οχημάτων, δικτύων υποδομής, περιμετρικής οδού κατά μήκος του νέου ορίου του στρατοπέδου κ.λ.π.

Σχολιάστε