My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Άμεσα λύση για βενζίνη”

(Βίντεο) Στην ανάγκη να εξευρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της τιμής των καυσίμων που αναγκάζει πολλούς Κιλκισιώτες να γεμίζουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους από πρατήρια της ΠΓΔΜ, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας, Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στην Βουλή κατά τη διάρκεια της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ΝΔ κατά της κυβέρνησης.

Στην ομιλία του, ο κ. Δραγασάκης είπε συγκεκριμένα: «Θυμάμαι στο αναπτυξιακό συνέδριο της Κ. Μακεδονίας μια συζήτηση με τον δήμαρχο του Κιλκίς που μου έλεγε ότι βάζουν βενζίνη από την άλλη πλευρά. Πρέπει να βρούμε άμεσα κίνητρα, αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα ποιο θα είναι το μέλλον ανάπτυξης της Βορείου Ελλάδος; Οι πρώτοι που θα ωφεληθούν από την επίλυση του προβλήματος θα είναι όσοι ζουν στην Βόρεια Ελλάδα».

Για το θέμα θυμίζουμε ότι μελέτη του Επιμελητηρίου Κιλκίς, που εκπονήθηκε εδώ και περίπου έξι χρόνια καταδεικνύει ότι αν μειωθεί ο φόρος των καυσίμων στη περιοχή μας τότε όχι μόνο οι καταναλωτές αλλά και το ελληνικό Δημόσιο θα έχουν σίγουρα οφέλη.

Αναφορά στην εν λόγω μελέτη έκανε για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος του φορέα, Π. Τονικίδης, προς τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του δεύτερου στο Επιμελητήριο.

Δείτε το σημείο (8.35) της ομιλίας Δραγασάκη που αναφέρεται στο Κιλκίς:

Σχολιάστε