My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Άθλος: Δύο μετάλλια σε πανελλήνιο

Το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Muay Thai (Π.Ο.Μ.) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο κλειστό στάδιο της Γλυφάδας με την προσέλευση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα με το επίπεδο να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και με αγώνες υψηλού θεαματος. Οι αθλητές μέσα από αυτό το πρωτάθλημα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μόρια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και να ενταχθούν στην Εθνική Ομάδα.

Από το αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν:

1. Ανανιάδης Σίμος κατηγορία ανδρών κιλά -60 όπου κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

2. Πολιτσόπουλος Αγγελος ηλικίας 2007 κιλά – 50 όπου κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο

Μέτα το πέρας του αγώνα ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Βοηθός προπονητής Μουτσάκης Αναστάσιος έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν φέρνοντας δύο πανελλήνιες διακρίσεις στο Κιλκίς .

Κλείνοντας ο προπονητής δήλωσε: Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Muay Thai που μετά την αναγνώριση του αθλήματος από την Γ.Γ.Α. , χρόνο με τον χρόνο γιγαντώνει την Ομοσπονδία μας .

Σχολιάστε