My Twitter Feed

21 Φεβρουάριος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αυξήσεις μισθών για κοινωφελή εργασία -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Κοινή δήλωση Σιωνίδη – Τζούρτζου -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Δωρεάν εξοπλισμός για λήψη TV -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Η Λ.Σ. για 13ο και 14ο μισθό -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Μπλογκ Λαϊκής Συσπείρωσης -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Η σχέση Εργατικού Κέντρου-ΑΝΚΙ -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Εκδήλωση ΚΙΝΑΛ με Χριστοδουλάκη -

Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος, 2019

Σούλης: Τέλος στο «τσιμεντόπαρκο» -

Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος, 2019

To ανέκδοτο με την… ΔΤ

Pappas Tasos1Του Τάσου Παππά.


Θυμάστε τι είχε πει ο πρωθυπουργός όταν έκλεινε με τυμπανοκρουσίες την ΕΡΤ, προκαλώντας διεθνή κατακραυγή και μείζον πρόβλημα στην τρικομματική κυβέρνησή του; Οτι μπαίνει τέλος σ’ αυτό το εκτροφείο σκανδάλων, ότι ξεμπερδεύουμε με το άθλιο σύστημα διαπλοκής που σίτιζε επί χρόνια τεμπέληδες, ανίκανους και κομματικούς εγκάθετους, ότι δεν θα υποκύψουμε στις πιέσεις και τους εκβιασμούς των συντεχνιών που λυμαίνονταν το δημόσιο χρήμα.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια δημόσια τηλεόραση αξιόπιστη, ποιοτική, οικονομικά βιώσιμη και ανταγωνιστική που θα σέβεται τους τηλεθεατές και θα συμβάλλει στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία των πολιτών. Κάποιοι «τσίμπησαν». Πίστεψαν, δηλαδή, ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Πήραν τοις μετρητοίς τις δηλώσεις Σαμαρά-Βενιζέλου ότι έχουν συνειδητοποιήσει τα εγκλήματα που διέπραξαν τα κόμματά τους στο παρελθόν. Τρίχες κατσαρές.

Για ακόμη μία φορά αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Ο άνθρωπος που ανέλαβε να χτίσει το νέο υγιές μοντέλο, ο μέχρι προχθές πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης, μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής» (11-5-2014) ήταν αποκαλυπτικός. Δεν χρειάζεται να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη. Από τον τίτλο μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα πώς παίζεται το παιχνίδι και πόσο άθλιοι είναι οι δήθεν αναμορφωτές της δημόσιας τηλεόρασης: «Κάποιοι θέλουν τη ΝΕΡΙΤ νέα ΕΡΤ των “βυσμάτων”».

Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης: «Ανοίγω ένα γραφείο και βλέπω θρονιασμένο πρώην γενικό διευθυντή της ΕΡΤ με δύο γραμματείς και έναν βοηθό. Ανθρωπο που ήταν υποψήφιος για διευθυντής και δεν επελέγη. Δεν προτάθηκε καν από τον ανεξάρτητο σύμβουλο. Παρακάτω είδα κι άλλον πρώην γενικό διευθυντή της ΕΡΤ που είχε υποβάλει υποψηφιότητα για γενικός διευθυντής και την απέσυρε». Ο κ. Προκοπάκης λέει επίσης ότι αυτά και πολλά άλλα που περιγράφει «αφορούν ανθρώπους από δύο κόμματα».

Σε ποια κόμματα, άραγε, αναφέρεται ο πρώην πρόεδρος; Μήπως στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη ΔΗΜΑΡ; Στο Σχέδιο Β και τους Οικολόγους; Πιθανόν. Αποκλείεται πάντως να φωτογραφίζει τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Οποιος ισχυριστεί κάτι τέτοιο, είναι χυδαίος συκοφάντης. Αυτά τα κόμματα, όπως μας βεβαιώνουν οι αρχηγοί τους, έχουν γίνει σοβαρά, έχουν εγκαταλείψει τις κακόφημες πρακτικές του παρελθόντος και αγωνίζονται μαζί για να γίνει η Ελλάδα μια κανονική χώρα. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε