My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

O Δήμος ΑΞΙΩΝ στο ΚΚΣ Κιλκίς

*Γερμανός επιχειρηματίας: «Εκπλαγήκαμε ευχάριστα από το Κιλκίς και τον κ. Τονικίδη».

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης (ΚΚΣ) Κιλκίς, που λειτουργεί ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ και συμβάλλει σημαντικά στην ισότιμη ένταξη των ωφελούμενων στην τοπική κοινωνία και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης.

Σκοπός της επίσκεψής του ήταν αφενός να ενημερωθεί για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του και αφετέρου για τις δυνατότητες και τους τρόπους συνεργασίας του με το Δήμο Κιλκίς.

Για το πολύπλευρο έργο του ΚΚΣ ενημερώθηκε από την Διοικητική Διευθύντρια και ψυχολόγο κ. Γεωργία Κυρλαγκίτση και τον υπεύθυνο διοικητικής υπηρεσίας και μονάδας προγραμματισμού κ. Γρηγόρη Κυριακού.

Μεταξύ άλλων, στον κ. Τονικίδη μεταφέρθηκαν και δύο από τα βασικά τα αιτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης προς τον Δήμο Κιλκίς: η εύρεση και διάθεση έκτασης για την κατασκευή μιας νέας υπερσύγχρονης δομής που θα εξυπηρετεί περισσότερα άτομα, καθώς και η υλοποίηση παρεμβάσεων στα πεζοδρόμια και στην σηματοδότηση της περιοχής πέριξ του ΚΚΣ, προκειμένου να διευκολύνεται η μετακίνηση των ωφελούμενων.

Ο κ. Τονικίδης επεσήμανε ότι στο πρόγραμμα της παράταξής του, η στήριξη των ατόμων με ειδικές ικανότητες κατέχει πρωταρχική θέση. Ειδικότερα, ο «Δήμος ΑΞΙΩΝ» θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος στη διεκδίκηση και δημιουργία «Κέντρου Απασχόλησης και Ένταξης ΑμΕΙ» για την ολοήμερη δημιουργική απασχόληση, την εκπαίδευση και την ανάδειξη των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δεξιοτήτων τους, στη διασφάλιση της προσβασιμότητας και στην άνεση των μετακινήσεών τους, όπως επίσης και στην ανάπτυξη δράσεων που θα προωθούν την απασχόλησή τους και την αποδοχή τους από την κοινωνία.

Τον επικεφαλής του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» συνόδευαν οι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Ηλιάδης, Μαρίνα Κοντοειδή, Κοραής Λαζαρίδης, Λάζαρος Παζαρτζικλής και Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Επίσκεψη Γερμανού επιχειρηματία

Επίσκεψη από τον Γερμανό επενδυτή κ. Γιοργκ Βάιντμαν και διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης “Exciting”, που λειτουργεί στην πόλη του Κιλκίς από τον περασμένο Νοέμβριο, δέχτηκε στο Εκλογικό του Γραφείο ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, για τις προοπτικές εξέλιξής της, καθώς και για την αύξηση των θέσεων εργασίας (έως 30 θέσεις) που προγραμματίζει έως το τέλος της χρονιάς.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Βάιντμαν ευχαρίστησε θερμά τον επικεφαλής του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» για το αμέριστο ενδιαφέρον, την άψογη συνεργασία και την καθοριστική συμβολή του ως Προέδρου τότε του Επιμελητηρίου στην υλοποίηση της επένδυσης στην πόλη μας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι, «το Κιλκίς και προσωπικά ο κ. Τονικίδης, μας εξέπληξε ευχάριστα με την άμεση αντίδρασή του, στην προσπάθειά μας να επενδύσουμε στη Β. Ελλάδα».

Από την πλευρά του, ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς τόνισε ότι στο πρόσωπό του η εταιρεία, αλλά και κάθε νέα επιχείρηση στα όρια του Δήμου Κιλκίς θα βρίσκει πάντα έναν σημαντικό αρωγό, καθότι όπως προσέθεσε, η προσέλκυση επενδύσεων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας είναι πρωτεύουσας σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Σχολιάστε