My Twitter Feed

6 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Eπέστρεψε στη Γ’ Εθνική ο Αετός Κιλκίς

Η απουσία του από τις Εθνικές κατηγορίες δεν κράτησε για πολύ. Ο ΠΑΣ Αετός Κιλκίς μετά από ένα χρόνο διαλείμματος επιστρέφει ως πρωταθλητής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ στις εθνικές κατηγορίες και τη Γ’ Εθνική. Ο τεχνικός της ομάδας του Κιλκίς, Δημήτρης Παπαδόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, τις φιλοδοξίες που έχει πλέον αλλά και για το Διεθνές Σεμινάριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και είναι σημαντικό για όλη την Μακεδονία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την άνοδο του ΠΑΣ Αετός Κιλκίς στην Γ’ Εθνική
«Η ικανοποίηση είναι μεγάλη γιατί ήταν μία δύσκολη χρονιά οργανωτικά και οικονομικά. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από όλους γιατί η Α’ κατηγορία είναι αρκετά ερασιτεχνική. Προσπαθήσαμε μέσα στη σεζόν να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και από το αποτέλεσμα φαίνεται ότι τα καταφέραμε. Η άνοδος ήταν ένα στόχος που δεν τον είχαμε από την αρχή, όμως ήρθε στη πορεία. Είδαμε μέσα στο πρωτάθλημα ότι η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει και προχωρήσαμε την προσπάθεια. Είναι μία σημαντική άνοδος για εμάς γιατί είχαμε περιορισμένο μπάτζετ, όμως οι παίκτες λειτούργησαν και συνεργάστηκαν άψογα. Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι η φετινή ομάδα ήταν ένα κράμα παλιών παικτών και νέων παιδιών από τις ακαδημίες μας. Το γεγονός ότι προωθήθηκαν παιδια από την πόλη του Κιλκίς είναι το μεγαλύτερο όφελος. Είναι επίτευγμα για μία ομάδα να ανεβαίνει με δικά της παιδιά».

Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει πλέον
«Θα είναι και πάλι μία δύσκολη χρονιά γιατί ξέρουμε που είμαστε, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό διατηρώντας την φιλοσοφία που είχαμε και φέτος. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας που μας ανέβασε γιατί τους εμπιστευόμαστε και θέλουμε να τους επιβραβεύσουμε μένοντας κοντά μας.
Παράλληλα θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά από την ακαδημία να μεγαλώσουν μπασκετικά παίρνοντας παραστάσεις και να μας βοηθήσουν στο μέλλον. Όπως είναι το μπάσκετ πλέον είναι σημαντικό να προωθούμε νέα παιδιά για να καταφέρουμε να φτιάξουμε τις ομάδες των επόμενων χρόνων. Είναι προτεραιότητα μας να τα προωθήσουμε και να δουλέψουμε μαζί τους. Αυτή τη προοπτική την έχουμε πια όλοι ανάγκη».

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ ανδρών
«Το πρωτάθλημα ήταν αρκετά δύσκολο με σκληρές έδρες. Ήταν μία κατηγορία που μπορούσες να χάσεις σε οποιαδήποτε έδρα. Υπήρχαν ομάδες που διεκδικούσαν τη νίκη ακόμα και χωρίς να έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Ο βασικός μας αντίπαλος ήταν η Αριδαία, η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα ήμαστε και του χρόνου αντίπαλοι στη Γ’ Εθνική.  Στη μεταξύ μας μονομαχία όλα κρίθηκαν στο εντός έδρας παιχνίδι όπου πήραμε τη νίκη και μαζί με διαφορά 20 πόντων. Γενικά ήμασταν από τις σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος τόσο οργανωτικά όσο και οι παίκτες. Οι υπόλοιπες ομάδες στηρίζονταν σε 2-3 παίκτες κι όταν έλειπε κάποιος από αυτούς είχαν πρόβλημα».

Για το Διεθνές Σεμινάριο “Φαίδων Ματθαίου” που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη
«Είναι μία πολύ σημαντική οργάνωση και πιστεύω ότι η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία μπορεί να στηρίξει τέτοιες προσπάθειες. Το ότι γίνεται φέτος στη Θεσσαλονίκη είναι σημαντικό γιατί έχουμε την ανάγκη για επιμόρφωση και θέλουμε να μάθουμε από αυτά τα τεράστια ονόματα όπως είναι οι κύριοι Ομπράντοβιτς, Ιτούδης, Τρινκερί, Κουφός και Φραγκιάς. Είμαι σίγουρος ότι το Σεμινάριο θα έχει μεγάλη συμμετοχή γιατί οι προπονητές μπορούν να κερδίσουνε πολλά από τέτοιους ομιλητές. Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη η μετακίνηση στην Αθήνα, όμως τώρα που γίνεται στη Θεσσαλονίκη όλη η Μακεδονία θα θέλει και θα μπορεί να το παρακολουθήσει».

basketnet.gr

Σχολιάστε