My Twitter Feed

19 Ιούνιος, 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Εύζωνοι: Η κάθοδος των Βορείων -

Κυριακή, 18 Ιούνιος, 2017

Επιδρομή σε θεραπευτικά φυτά -

Σάββατο, 17 Ιούνιος, 2017

ΠΕΔ: Aναλογική χρέωση διοδίων -

Παρασκευή, 16 Ιούνιος, 2017

Δυναμικά με νέα προϊόντα -

Παρασκευή, 16 Ιούνιος, 2017

Παιονία με αστυνομικό γειτονιάς -

Παρασκευή, 16 Ιούνιος, 2017

Κόντρα για τις προσλήψεις -

Παρασκευή, 16 Ιούνιος, 2017

Εκλογές στους εργαζόμενους ΟΤΑ -

Παρασκευή, 16 Ιούνιος, 2017

Χωρίς το απολυτήριο Γυμνασίου -

Τετάρτη, 14 Ιούνιος, 2017

Aποχαιρέτισαν την σεζόν oi Ατρόμητοι

Στις 9 και 11 Ιουνίου οι Ατρόμητοι αποχαιρέτισαν και επίσημα την σεζόν μέσα από διαφορές εκδηλώσεις.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή 9/6 όπου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Καμπάνη η καθιερωμένη γιορτή για το κλείσιμο της χρονιάς. Οι «Ατρόμητοι» αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από την Νέα Σάντα, τον Καμπάνη, τον Παντελεήμονα, το Γαλλικό, το Περιστέρι, την Ξυλοκερατιά και το Πεδινό του Δήμου Κιλκίς, αναμετρήθηκαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια, χωρισμένοι σε τμήματα ανά ηλικία, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο γενικός γραμματέας του συλλόγου κ. Βογιατζής Αναστάσιος ανέφερε,

{Οι γονείς δεν πρέπει να διστάζουν να στείλουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, και ειδικότερα στον σύλλογο μας ο όποιος απαρτίζετε από σωστούς παιδαγωγούς ,μην φοβούνται εάν το παιδί χτύπησε ίδρωσε κουραστεί γιατί αλλιώς δεν θα μάθει ,τέλος ζήτησε την βοήθεια όλων για να πάει ο σύλλογος ακόμη καλυτέρα}.

Ο προπονητής και υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Λαδάς Κωνσταντίνος έκανε μια αποτίμηση της χρονιάς που έκλεισε ,ανέφερε,

{Οι ομάδες των ανδρών και των μίνι αγοριών πήραν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ τα πήγαν αρκετά καλά, αλλά το θετικότερο από όλα είναι ότι παρουσιαστήκαν σε όλα τα γήπεδα της ένωσης παρά τις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, η υπόλοιπη ακαδημία πηρέ μέρος σε πάνω από δεκαπέντε φιλικά παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός. Τέλος προσέθεσε , σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στο μπάσκετ να τους

διδάξουμε τις αρχές του παιχνιδιού αλλά πρώτα να διαμορφώσουμε σωστούς χαρακτήρες και υστέρα κάλους αθλητές, ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για την άψογη συνεργασία που είχαν και ανανέωσαν όλοι μαζί το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο}

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας και επαίνους στους νικητές των διαγωνιστικών αναμετρήσεων της βραδιάς.

Επίσης από την διοίκηση μοιραστήκαν σάντουιτς, χυμοί, παγωτά σε όλα τα παιδιά και τους φίλους της ομάδας αλλά και κεράσματα τούρτας , λόγω γενεθλίων.

Ακολούθησε η Κυριακή 11/6, συνέχεια με ημερησία εκδρομή στην Χαλκιδική για φιλικούς αγώνες με τον Π.Ο Μουδανιών με την συμμέτοχη όλης της ακαδημίας , βουτιές και μπάνιο στην παράλια των Νέων Φλογητών, πάρα τον άστατο καιρό, ,αλλά και άφθονο φαγητό και διασκέδαση, όλοι οι Ατρόμητοι σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Σχολιάστε