My Twitter Feed

30 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πετυχημένα πάλι τα Πολυκαστρινά

Η αυλαία των 35ων Πολυκαστρινών έπεσε προχθές 14 Ιουνίου, με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας να στηρίζουν τον θεσμό με την εθελοντική τους προσφορά, ενώ μεγάλη απήχηση είχαν οι εκδηλώσεις που συμμετείχαν οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι.

Ειδικά κατά την διάρκεια της ποντιακής θεατρικής παράστασης η αίθουσα Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου ήταν ασφυκτικά γεμάτη, ενώ ιδιαίτερα ελπιδοφόρα ήταν η παρουσία των μικρών μαθητών που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα. Παράλληλα, αξιόλογη ήταν και η παρουσία των δασκάλων τους στην «Συναυλία των Καθηγητών» του Ωδείου.

Στο πλούσιο από πλευράς αριθμού εκδηλώσεων αλλά κι από πλευράς καλλιτεχνικής και αισθητικής αξίας πρόγραμμα των 35ων Πολυκαστρινών έλαβαν χώρα έξι συναυλίες!

Μεταξύ αυτών, ξεχώρισαν η συναυλία του Κώστα Φαλκώνη με την Ντιλέκ Κότς και τον Χρήστο Χαλκιά και η συναυλία Αλληλεγγύης με τον Δημήτρη Μπάση.

Ο δήμος συνέδεσε την κορυφαία εκδήλωση των 35ων Πολυκαστρινών, στην οποία παραβρέθηκαν 2.000 άτομα, καλώντας τους δημότες για έμπρακτη συμπαράσταση στους λιγότερο προνομιούχους συνδημότες, μαζεύοντας 5 τόνους τροφίμων μακράς διαρκείας, ενώ τα έξοδα της συναυλίας καλύφθηκαν με χορηγίες επιχειρήσεων, την ώρα που ο Δημήτρης Μπάσης προσέφερε αφιλοκερδώς την συμμετοχή του.

Να σημειωθεί ότι όλες οι εκδηλώσεις του προγράμματος των 35ων Πολυκαστρινών ήταν δωρεάν για το κοινό.

Σχολιάστε