My Twitter Feed

30 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Καταγγελία για το “παραμεθόριο”

georgantas-giorgos-001“Aποχαρακτηρισμό του νομού Κιλκίς από παραμεθόρια περιοχή στο σύνολό του και περιορισμό, κατά το άρθρο 12 του Νομοσχεδίου, στα 30 χλμ. από τα σύνορα”, κατήγγειλε ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γ. Γεωργαντάς, μιλώντας χθες Τετάρτη στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Ο κ. Γεωργαντάς, ζητώντας από τον υπουργό Ανάπτυξης, Γ. Σταθάκη, να μην αποδυναμωθούν οι παραμεθόριες περιοχές της χώρας, τόνισε για το νομό μας:

“Με το άρθρο 12, η κυβέρνηση αντί να ενισχύσει τα κίνητρα για τη δημιουργία και ανάπτυξη επιχειρήσεων στην παραμεθόριο και να σταματήσει έτσι τη μεταφορά τους στις γειτονικές χώρες περιορίζει τις καλυπτόμενες περιοχές. Μόνο με μειωμένους φορολογικούς συντελεστές   για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην παραμεθόριο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί”.

Σύμφωνα με δήλωση του βουλευτή της ΝΔ στο ΚΙΛΚΙΣ24, η περιοχή που θα πληγεί από τα προβλεπόμενα στον νέο Αναπτυξιακό νόμο, που ψηφίζεται σήμερα το μεσημέρι στην Ολομέλεια της Βουλής, θα είναι αυτή της βιομηχανικής ζώνης Ν. Σάντας – Αγ. Παντελεήμονα, καθότι υπερβαίνει την απόσταση των 30 χιλ. απ` τα σύνορα.

Σχολιάστε