My Twitter Feed

1 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο δρόμος έχει ακόμα ιστορία!

dromosΣτις 10 Φεβρουαρίου, όπως είχε ορισθεί  έγινε η εκδίκαση στο Εφετείο Θεσσαλονίκης για το θέμα των απαλλοτριώσεων που αφορούν στην κατασκευή του δρόμου Ν.Σάντα-Ασσηρος.

Οι ενστάσεις των ιδιοκτητών έφεραν αναβολή με δύο φάσεις: μια παρτίδα των ενστάσεων θα επανακριθεί τον Μάιο, οπότε έστω και πιεστικά, είμαστε εντός των προθεσμιών. Η άλλη παρτίδα όμως ορίσθηκε για το Σεπτέμβριο οπότε… «τρέχα γύρευε» ή «κλάφτα Χαράλαμπε» για το έργο.

Ο Γ.Γεωργαντάς προσπάθησε να θέσει όλες τις περιπτώσεις για επανεκδίκαση τον Μάιο. Το Εφετείο Θεσσαλονίκης δεν συναίνεσε λόγω του γνωστού φόρτου εργασίας. Το επόμενο βήμα του βουλευτή ήταν η επίσκεψή του στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Και φυσικά η Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου  για τη σύντμηση του χρόνου ώστε να μη χαθεί το μεγάλο έργο. Η Πράξη είναι διασφαλισμένη μεν αλλά πρέπει να επικυρωθεί κι αυτή από το Εφετείο.

Μέχρι τότε κρατάμε την αναπνοή μας. Κι ο Γεωργαντάς δεν θα χορταίνει ανάσα. απ’ το τρέξιμο.

Ο Τζιτζικώστας

Όλα τα’ χει ο δρόμος με τα προβλήματά του, μας προέκυψε τώρα και το πρόβλημα με τον Απ.Τζιτζικώστα.

Όπως είναι γνωστό μετά την 10η Φεβρουαρίου, οπότε η αναβολή στην εκδίκαση των απαλλοτριώσεων ήταν σίγουρη, είχε προγραμματισθεί επίσκεψη Περιφερειάρχη-Γεωργαντά στον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Το «αντάρτικο» όμως του Περιφερειάρχη δυσχεραίνει, έως και αποκλείει μια τέτοια περίπτωση. Το πρόβλημα το έθεσε ο ίδιος ο Τζιτζικώστας στον βουλευτή την περασμένη Δευτέρα όταν βρέθηκαν στην πολυπληθή εκδήλωση στο Ν.Αγιονέρι.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχολιάστε