My Twitter Feed

30 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γεωργαντάς εναντίον Αρβανιτόπουλου!

georgantasΣύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γ.Γεωργαντάς πρωτοστάτησε στη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το νομοσχέδιο για το “νέο Λύκειο”.

Οι αντιδράσεις των γαλάζιων βουλευτών, που μετέχουν στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής επεισοδιακής πρωινής σύσκεψης με τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Αφορμή για την ένταση στάθηκε το θέμα των αποσπάσεων καθηγητών στις κατά τόπους διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μέχρι σήμερα, λόγο στις συγκεκριμένες αποσπάσεις είχαν εθιμικά οι βουλευτές, όμως με βάση όμως όσα έχει αποφασίσει ο υπουργός η συγκεκριμένη αρμοδιότητα για την επιλογή των αποσπάσεων περνάει αποκλειστικά στον επικεφαλής της κάθε Διεύθυνσης.

Η “αφαίρεση” του προνομίου ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους βουλευτές, οι οποίοι με μπροστάρη τον Γ.Γεωργαντά εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά του Κ. Αρβανιτόπουλου. Σε κάποια στιγμή μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα, αλλά τα πράγματα ηρέμησαν με τη τοποθέτηση του Κ. Αραβανιτόπουλου, ο οποίος  έχει πάρει την απόφαση να “κόψει” τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στα γραφεία των βουλευτών, τα μισά γραφεία των οποίων είναι στελεχωμένα με καθηγητές.

Σχολιάστε