My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επισκέψεις Αμανατίδη σε σχολεία

(Βίντεο) Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψής του στο νομό Κιλκίς, περιόδευσε χθες Παρασκευή σε σχολικές μονάδες και δομές υποδοχής εκπαίδευσης προσφύγων.

Συγκεκριμένα, στη πόλη του Κιλκίς επισκέφθηκε τα 1ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία, στο Πολύκαστρο το 1ο Δημοτικό και στην Αξιούπολη τα 1ο και 2ο δημοτικά, καθώς και τις αντίστοιχες δομές υποδοχής εκπαίδευσης προσφύγων.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ο κ. Αμανατίδης είχε εκτενή συζήτηση με εκπαιδευτικούς και γονείς, καθώς και με μαθήτριες και μαθητές στις δομές υποδοχής και εκπαίδευσης προσφύγων.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο υφυπουργός ενημερώθηκε για τη λειτουργία των δομών αυτών, καθώς και για γενικότερα θέματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς.

Επίσης, χθες ο Κιλκισιώτικης καταγωγής υφυπουργός έγινε δεκτός από τους μητροπολίτες Κιλκίς, Εμμανουήλ και Γουμένισσας, Δημήτριο.

Σήμερα Σάββατο, στις 7 μμ, ο κ. Αμανατίδης θα είναι ομιλητής στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς,  που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο με αφορμή τη συμπλήρωση δυο χρόνων της νέας διακυβέρνησης.

Δείτε βίντεο του kilkiswebtv.blogspot.gr – Θεόφιλος Κυριακίδης

Σχολιάστε