My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Νίκη για Β` ομάδα – Φωτογράφηση  Ακαδημίας στη Τούμπα.

alexandros-agioneriΣτο τέλος του παιχνιδιού μέσα στο Π. Αγιονέρι ισοφαρίστηκε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς, σε ένα ματς διαφήμιση για το Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.

Μόλις στο 2′ λεπτό ο Αλέξανδρος προηγήθηκε με τον Ιωαννίδη μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ορφανίδη. Το Π.Αγιονέρι πίεσε και αφού κατάφερε να ισοφαρίσει στο 13′ πήρε το προβάδισμα στο 39΄κλείνοντας όμως το ημίχρονο οι δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2, με πολύ ωραίο γκολ του Ορφανίδη στο 43΄μετά από καταπληκτική κάθετη πάσα του Ντουντούκη .Οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι στο 37′ αποκρούοντας υπέροχα ο Κοπαλίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος παίζοντας πολύ καλά πήρε το προβάδισμα με τον Ορφανίδη και πάλι στο 65΄και με πανομοιότυπο τρόπο μετά από κάθετη πάσα του Ντουντούκη. Δεν μπόρεσε ο Ορφανίδης να κάνει το 2-4 σε δύο περιπτώσεις τετ α τετ και οι γηπεδούχοι τελικά ισοφάρισαν στο 93΄του αγώνα στερώντας έτσι την νίκη από τον Αλέξανδρο. Άψογη η φιλοξενία από τους γηπεδούχους, όπως πάντα.

Νίκη για Β` ομάδα

Νίκη όμως ήρθε την Κυριακή στον Ατέρμωνα, από την Β’ Ομάδα του Αλέξανδρου που νίκησε με 4-2 την Κορωνούδα μετά από πολύ καλή εμφάνιση και διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις του Σαββατοκύριακου, ενώ παράλληλα έδειξε να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τα γκολ, οι Μποσταντζίδης, Ζαφειρόπουλος, Λαζαρίδης και Μαργαριτόπουλος.

Φωτό στη Τούμπα

alexandros-kilkis-toumpa

Πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της Ακαδημίας στο γήπεδο της Τούμπας. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη αν και υπήρχαν αρκετές απουσίες παιδιών λόγω ιώσεων αλλά και κοινωνικών υποχρεώσεων των γονέων.

Η Ακαδημία ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όλο το προσωπικό του Σταδίου για την άψογη συνεργασία και βοήθεια που μας παρείχαν καθ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Σχολιάστε