My Twitter Feed

9 Μάρτιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

123 οι «οκταμηνίτες» του Δ. Κιλκίς -

Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019

Ανησυχία για τα φετινά στάρια -

Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019

82 «οκταμηνίτες» στο Δ. Παιονίας -

Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019

Στη ΒΙΠΕ για τις εργαζόμενες -

Παρασκευή, 8 Μάρτιος, 2019

ΚΙΝΑΛ: 940 ψήφισαν σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μάρτιος, 2019

Τελικός κυπέλλου το Σάββατο -

Πέμπτη, 7 Μάρτιος, 2019

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας -

Πέμπτη, 7 Μάρτιος, 2019

Για τα αναδρομικά δημ. υπαλλήλων -

Πέμπτη, 7 Μάρτιος, 2019

60 χρόνια Όμιλος ΞΥΝΗ

Τα 60 χρόνια κλείνει ο Όμιλος ΞΥΝΗ, 60 χρόνια προσφοράς, δημιουργίας και επιτυχίας στην ιδιωτική εκπαίδευση της Ελλάδας, την οποία υπηρετεί αδιάλειπτα από το 1957 και υπόσχεται ότι θα υπηρετήσει με αξιοπρέπεια ακόμη καλύτερα στο μέλλον.

xyni-60xroniaΤο επετειακό ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 έφτασε και ο κορυφαίος και πρωτοπόρος Εκπαιδευτικός Όμιλος στην Ελλάδα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, γιορτάζει τα 60 χρόνια του, την επέτειο που σηματοδοτεί και πιστοποιεί την επιτυχημένη πορεία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας και θέτει ακόμη ψηλότερα τον πήχη.

60 χρόνια μαραθώνιος προσφοράς στην Εκπαίδευση

Η πορεία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για 60 ολόκληρα χρόνια είναι ένας μαραθώνιος προσφοράς, παιδείας, εκπαίδευσης, ήθους και ελπίδας. Ο Όμιλος ΞΥΝΗ διακρίνεται σε έναν μαραθώνιο μοναδικό, στον οποίο δεν έχει συναγωνιστές, αλλά μόνο ανταγωνιστές που δεν μπορούν να τον ξεπεράσουν.

Φέτος, το επετειακό για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ ακαδημαϊκό έτος 2017, θα εορταστεί με τη σοβαρότητα, τη λάμψη και την αξία που ταιριάζουν και ακολουθούν το όνομα αυτού του μεγάλου εκπαιδευτικού Ομίλου.

Η επέτειος αυτή, των 60 χρόνων, είναι μια μεγάλη γιορτή όχι μόνο για τον οραματιστή και ιδρυτή του Ομίλου, κ. Σοφοκλή Ξυνή, και τους συνοδοιπόρους του, αλλά και για τους χιλιάδες αποφοίτους, που δικαιώθηκαν για την επιλογή τους, για τους σημερινούς σπουδαστές που συνεχίζουν να πραγματοποιούν τα όνειρα των σπουδών τους στους κόλπους του εκπαιδευτικού ομίλου, αλλά και τις χιλιάδες οικογένειες που επένδυσαν στη μόρφωση των παιδιών τους και δικαιώθηκαν.

Εκδηλώσεις με λάμψη 

Το όραμα για τη δημιουργία μιας δεξαμενής γνώσης και ποιοτικής εκπαίδευσης, 60 ολόκληρα χρόνια πριν, μετουσιώθηκε σε όνειρο για χιλιάδες νέους που άδραξαν την ευκαιρία και άγγιξαν την επιτυχία.

Η επέτειος των 60 χρόνων έχει κυρίως αυτή την αξία, την εκπλήρωση των ονείρων των χιλιάδων νέων που πέρασαν τις πύλες μας.

Αυτό γιορτάζουμε και θα γιορτάσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων σηματοδοτεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του ανθρώπου που οραματίστηκε ένα καλύτερο μέλλον για την εκπαίδευση στη χώρα μας, του ίδιου του εμπνευστή και ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητή κ. Σοφοκλή Ξυνή.

Ο τίτλος του βιβλίου, το οποίο θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 6, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, είναι «Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης» και αποτελεί τη συνέχεια στον αγώνα για την ανάδειξη της χώρας μας ως Διεθνούς Κέντρου Εκπαίδευσης και το άνοιγμα των συνόρων της Ελλάδας στην Εκπαίδευση.

Κάποιες από τις επετειακές εκδηλώσεις

Παράλληλα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ανακοινώνει μία σειρά από δράσεις αφιερωμένες στα 60 χρόνια παρουσίας του στην Εκπαίδευση, μεταξύ των οποίων είναι:

  • Education Awards 2016– Σεπτέμβριος
  • MC Employability Fair 2016– Σεπτέμβριος
  • Ημερίδα με θέμα « Οι δημοσιογράφοι στην εποχή του Μνημονίου», της οποίας ηγείται ο κορυφαίος δημοσιογράφος και τομεάρχης του τομέα δημοσιογραφίας των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Κώστας Χαρδαβέλλας – Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016.
  • Bank of Education– καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
  • Xinis Education Festival– Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος
  • Τελετή Αποφοίτησης Mediterranean College– Φεβρουάριος

Η πρώτη επιλογή στην εκπαίδευση

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, 60 χρόνια πριν, ο Όμιλος ΞΥΝΗ επένδυσε στην ποιότητα σπουδών και στην άρτια επαγγελματική εξειδίκευση, με απαρχή και τέλος της φιλοσοφίας του τον άνθρωπο και τις ανάγκες του στην εκπαίδευση, τη δημιουργία ήθους και ποιότητας χαρακτήρα.

Στόχος του Ομίλου ΞΥΝΗ ήταν και συνεχίζει να είναι εδώ και 60 χρόνια η αναβάθμιση της ποιότητας σπουδών, η πρωτοπορία και η δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος υποδομών που συμβαδίζει με τις επιταγές της κάθε εποχής.

Οι 270.000 απόφοιτοι του Ομίλου ΞΥΝΗ πίστεψαν στο όραμα, διέκριναν ότι η λάμψη της προσωπικής τους επιτυχίας περνάει μέσα από τον Όμιλο ΞΥΝΗ, στον οποίο και εμπιστεύτηκαν την εκπαίδευσή τους.

Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας

Ο Όμιλος ΞΥΝΗ εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της «εκπαιδευτικής πυραμίδας», με την ασύγκριτα υψηλή ποιότητα σπουδών να είναι το βασικό του  πλεονέκτημα.

Οι μεγάλες συνεργασίες του Ομίλου ΞΥΝΗ με δεκάδες ιδιωτικές εταιρίες αλλά και δημόσιους φορείς εξασφαλίζουν τη διασύνδεση των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας και κατά συνέπεια την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Για το λόγο αυτό ο Όμιλος δικαιολογεί απόλυτα και αδιαμφισβήτητα τον τίτλο «Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας», και η τρανή απόδειξη είναι η επαγγελματική αποκατάσταση των χιλιάδων αποφοίτων του οι οποίοι έχουν καταξιωθεί επαγγελματικά.

Επαγγελματική πιστοποιημένη εξειδίκευση

Ζούμε σε μια εποχή όπου η σωστή εκπαίδευση και η πιστοποιημένη εξειδίκευση αποτελούν τον  ακρογωνιαίο λίθο για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι ραγδαίες εξελίξεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας απαιτούν σημαντικά εφόδια και γνώσεις για όσους θέλουν να διακριθούν, να φτάσουν στην κορυφή και να κερδίσουν την επαγγελματική καταξίωση.

Από τον Όμιλο ΞΥΝΗ αποφοιτούν εξειδικευμένα στελέχη ευρωπαϊκών προδιαγραφών, κατοχυρωμένα με τίτλους σπουδών (διπλώματα), ισότιμους των αντίστοιχων ευρωπαϊκών. Νέοι επαγγελματίες, εφοδιασμένοι με γνώσεις τόσο θεωρητικής, όσο και πρακτικής εφαρμογής, ικανοί να ενταχθούν δυναμικά στο σύστημα απασχόλησης.

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ
60 χρόνια στην κορυφή
Και συνεχίζουμε…

Σχολιάστε