My Twitter Feed

9 Μάρτιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

123 οι «οκταμηνίτες» του Δ. Κιλκίς -

Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019

Ανησυχία για τα φετινά στάρια -

Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019

82 «οκταμηνίτες» στο Δ. Παιονίας -

Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019

Στη ΒΙΠΕ για τις εργαζόμενες -

Παρασκευή, 8 Μάρτιος, 2019

ΚΙΝΑΛ: 940 ψήφισαν σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μάρτιος, 2019

Τελικός κυπέλλου το Σάββατο -

Πέμπτη, 7 Μάρτιος, 2019

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας -

Πέμπτη, 7 Μάρτιος, 2019

Για τα αναδρομικά δημ. υπαλλήλων -

Πέμπτη, 7 Μάρτιος, 2019

2μερο σεμινάριο για επιχειρηματικότητα

Έχεις μια καινοτόμα ιδέα για επιχειρηματική αξιοποίηση; Είσαι άνεργος και σκέφτεσαι ποιο μπορεί να είναι το σωστό επόμενο βήμα; Είσαι φοιτητής που ολοκληρώνει τις σπουδές του και ετοιμάζεσαι να μπεις στην αγορά εργασίας; Έχεις μια επιχείρηση, την οποία σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα εξελίξεις; Το Restart Greece είναι μια σημαντική δράση που πρέπει να γνωρίσεις.

imiselidi18x26Το συγκεκριμένο δωρεάν διήμερο σεμινάριο έχει στόχο την πληροφόρηση και την αντιμετώπιση κρίσιμων, πρακτικών ζητημάτων του επιχειρείν και την ενθάρρυνση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας μπορεί να είναι άμεση ανάγκη για την εθνική ή τοπική οικονομία, αλλά κυρίως αποτελεί τη βασική προτεραιότητα για όσους αισθάνονται ενεργοί και δραστήριοι. Για να επιτευχθεί αυτό, είναι απαραίτητες οι νέες ιδέες, η μεθοδικότητα και κυρίως η ενημέρωση για τα πρακτικά ζητήματα, τα κατάλληλα εργαλεία και τις διαθέσιμες λύσεις.

Restart Greece, 22 και 23 Ιανουαρίου στο Κιλκίς.

Το Restart Greece είναι μία δράση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) που παρουσιάζεται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Οι εισηγητές του σεμιναρίου προτείνονται με βάση τη γνώση τους γύρω από εξειδικευμένα ζητήματα της αγοράς και τις τοπικές ανάγκες και ιδιομορφίες.

Ομιλητές με σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία, καθηγητές Πανεπιστημίων, εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς και μέλη επαγγελματικών Επιμελητηρίων, δίνουν πρακτικές συμβουλές για τη χρηματοδότηση, το σωστό στήσιμο, αλλά και την εξέλιξη μιας επιχείρησης. Παράλληλα, συμβουλεύουν για την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας, τους κινδύνους και κυρίως τις ευκαιρίες που δίνει η έξυπνη διαχείριση και προώθησή της.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της διημερίδας έχει ως εξής:

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου:

  • 10:00 – 12:00 | Στήσιμο Επιχείρησης (προεργασία):

Προετοιμάζοντας την έναρξη: έρευνα αγοράς, profit & loss analysis, monitoring ανταγωνισμού, S.W.O.T. analysis, Business Plan κ.α.

Επίσης: ποια είναι η πιο σωστή και ευέλικτη εταιρική μορφή για τη δική σας επιχείρηση; Πώς απλοποιούμε τη σύνθετη γραφειοκρατία; Τρόποι για να κρατάμε το Budget χαμηλό.

  • 12:30 – 14:30 | Διαχείριση και Οργάνωση της Επιχείρησης

Το Management της Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

Πώς προσαρμοζόμαστε στην αλλαγή; Πώς διαχειριζόμαστε τα προβλήματα; Πώς επιλέγουμε προσωπικό και συνεργάτες (in house, εξωτερικούς συνεργάτες κ.α.); Ποια η δυσκολία της διαχείρισης της επιτυχίας και της ανάπτυξης μίας επιχείρησης; Πώς αξιοποιούμε την Τεχνολογία για τη μείωση κόστους και την αύξηση παραγωγικότητας;

  • 15:00 – 16:30 | Επιχειρηματικότητα και παράγοντας «ρίσκο»

Εκτίμηση κινδύνων και προετοιμασία για την ελαχιστοποίηση του επιχειρηματικού ρίσκου.

 

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου:

  • 10:00 – 12:00 | Χρηματοδότηση Επιχειρηματικότητας

Υπάρχουν χρήματα; Δεν είναι πολύπλοκο;

Ενημερωθείτε και ρωτήστε όσα θα θέλατε να μάθετε για παραδοσιακούς και εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης όπως, Εθνικούς Πόρους, Ε.Σ.Π.Α., Δάνεια επιχειρηματικότητας, Crowdfunding, Leasing κ.α.

  • 12:30 – 14:30 | Προωθώντας την Επιχείρηση

Δοκιμασμένοι και νεοεμφανιζόμενοι τρόποι promotion της επιχείρησης ώστε να γνωρίσουν την επιχείρησή σας περισσότεροι πελάτες.

  • 15:00 – 17:00 | Το Επόμενο Βήμα της Επιχείρησης

Διαχείριση Ηλικίας άνω των 50 ετών, Μεταβίβαση της επιχείρησης από γενιά σε γενιά, Είσοδος Εταίρων, Συγχώνευση, Πέρασμα στην ψηφιακή μορφή της επιχείρησης, Ανάπτυξη ανεξάρτητης (Spin Off) δραστηριότητας.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε έγκαιρα θέση, καθώς ισχύει αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Κρατήστε εύκολα θέση μέσω του https://www.eventora.com/el/Events/restartgreece-inedivim

 

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Restart Greece 22 & 23 Ιανουαρίου 2015 | Πνευματικό Κέντρο Ι.Μ. | Κιλκίς

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς.

 

Facebook.com/restartgreececonference

www.restart-greece.gr

Spot |  http://youtu.be/RZt4G0lYMZc

Σχολιάστε