My Twitter Feed

6 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος αλλά σ` ετοιμότητα

Με σημερινή δήλωσή του, ο Κώστας Κιλτίδης ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής. Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του τονίζει: “Θέτω συνειδητά τον εαυτό μου σε κατάσταση πολιτικής ετοιμότητας, επιλέγοντας να μην είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, παρά μόνον να υπηρετήσω τις αρχές της παράταξής μας. Προσπάθησα καταθέτοντας  πολιτική πρόταση και δηλώνω ότι αν υπάρξει πρόκληση για πραγματική πολιτική συστράτευση θα είμαι σε εγρήγορση για ν’ αγωνισθώ για την πατρίδα και το λαό μας”.

Η δήλωση του πρώην βουλευτή και υφυπουργού έχει ως εξής:

« Βιώνουμε τη δυσκολότερη μεταπολεμική χρονική περίοδο. Κόμματα και πολιτικοί, σταδιακά εκφυλίστηκαν και απαξιώθηκαν. Με τη συμβολή του ασταθούς διεθνούς οικονομικού περιβάλλοντος, πολίτες και πολιτεία δοκιμάζονται σκληρά τα τρία  τελευταία χρόνια.

Υπηρετώ την παράταξή μου πάντα από θέση εμπροσθοφυλακής και πρωτοπορίας, έχοντας οδηγό τις ιδέες της και το δημόσιο συμφέρον. Στις 14 Ιουνίου 2010 διαχώρισα τη θέση μου από την αντίληψη της φθίνουσας πορείας για την παράταξή μας και βρέθηκα με επιλογή και ευθύνη μου εκτός του κόμματος της Ν.Δ. που με τίμησε και την τίμησα.Ως βουλευτής αγωνίσθηκα με όλες μου τις δυνάμεις επίμονα. Συγκρούστηκα με πολιτικές και διαδρομές κατά τρόπο πολλαπλάσιο του αναλογούντος στην ιδιότητά μου. Παρερμηνεύτηκα, με αδίκησαν κατάφορα, αλλά άντεξα. Στάθηκα άτρωτος γιατί ήμουν άδολος και πορεύθηκα ίσια και καθαρά.

Στη διετία που ακολούθησε αναζήτησα, με όρους και κανόνες πάντοτε πολιτικής συνέπειας, διέξοδο για δράση και συνεισφορά στην  ευρεία κεντροδεξιά. Δυστυχώς προδόθηκαν οι προσδοκίες μου για ύπαρξη ελάχιστου χώρου πολιτικής στην παράταξή μου. Δεν αποδέχθηκα τίποτα το ταπεινωτικό, που υποτελείς και ανίκανοι πολιτικοί ανέχθηκαν και δέχτηκαν, για πατρίδα και πολίτες. Καταψήφισα   ό,τι άθλιο νομοθέτημα ήρθε μπροστά μου και αγωνίστηκα για τους ανήμπορους (ανέργους, φτωχούς, ευπαθείς ομάδες), όπως και για τα δίκαια της πατρίδας μας. Επέδειξα έμπρακτα τη σωφροσύνη και διέθεσα τη γνώση και την εμπειρία μου, όπου μου ζητήθηκε.

Ναι, είμαι αμετανόητος, αλλά δικαιωμένος για τον όμορφο αγώνα που έδωσα με το όποιο αποτέλεσμα. Θέτω συνειδητά τον εαυτό μου σε κατάσταση πολιτικής ετοιμότητας, επιλέγοντας να μην είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, παρά μόνον να υπηρετήσω τις αρχές της παράταξής μας. Προσπάθησα καταθέτοντας  πολιτική πρόταση και δηλώνω ότι αν υπάρξει πρόκληση για πραγματική πολιτική συστράτευση θα είμαι σε εγρήγορση για ν’ αγωνισθώ για την πατρίδα και το λαό μας.

Μόνος του ο καθένας δεν μπορεί ν’ αλλάξει τα προαποφασισθέντα που οδηγούν σε αθλιότητα και ταπείνωση. Να σφίξουμε την ψυχή μας, δε μας φταίει σε τίποτα η πατρίδα. Ας ενεργήσουμε σήμερα με σκέψη και λογισμό εναντίον όσων θέλουν να ταπεινώσουν και να γκρεμίσουν συθέμελα το ελληνότροπο αξιακό σύστημα της ζωής μας. Δεν ανέχομαι σ’ αυτή την πατρίδα των θυσιών να βλέπω σκιές ανθρώπων και όχι υπερήφανους  Έλληνες.»

Σχολιάστε