My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ώθηση στην επιχειρηματικότητα

Ζήτησαν στο Επιμελητήριο από τον Γ. Αμανατίδη.

Την άρση όλων των εμποδίων που θέτουν φραγμό στην δράση του κόσμου του επιχειρείν, ζήτησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, από τον υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Επιμελητήριο, που πραγματοποίησε στα πλαίσια της διήμερης παρουσίας του στο νομό μας.

Ο κ. Τονικίδης ζήτησε από τον κ. Αμανατίδη να μεταφέρει στους αρμόδιους της κυβέρνησης “την αγωνία  του κόσμου της πραγματικής οικονομίας καθώς και την απαίτηση του να εισακουστούν οι ρεαλιστικές προτάσεις για την αλλαγή πορείας της χώρας”.

Παράλληλα, οι παρόντες στη συνάντηση επιχειρηματίες Παν. Γιαννούλης (ANATOMIC HELP) και Αλ. Κατσιαβός (Πλεκτήρια) τόνισαν στον κ. Αμανατίδη ότι “μέσα στην δύσκολη συγκυρία υπάρχουν άνθρωποι της υγιούς οικονομίας πρόθυμοι να επενδύσουν, αδυνατούν όμως να το πράξουν εξ αιτίας των ανυπέρβλητων εμποδίων που συναντούν σε κάθε τους απόπειρα”.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός υποσχέθηκε την βοήθεια του για την διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας και την συνέχιση των επαφών του με το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Στην επίσκεψή του, τον υφυπουργό συνόδευε ο  βουλευτής Θοδ. Παραστατίδης και μέλη  της κομματικής οργάνωσης Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής  τον γραμματέα της ΝΕ, Μιχ. Βιδιαδάκη.

 

 

 

Σχολιάστε