My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι κατάργηση συνοριοφυλακής”

georgantas5Για «απαράδεκτη και επικίνδυνη η κατάργηση των τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης στο Κιλκίς», κάνει λόγο ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, επικαλούμενος τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο νομό μας λόγω του μεταναστευτικού – προσφυγικού.

Η δήλωση του κ. Γεωργαντά:

“Είναι αδιανόητο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προωθεί την υλοποίηση της κατάργησης των τμημάτων συνοριακής φύλαξης στο Κιλκίς . Οι σχεδιασμοί του Υπουργείου δεν μπορούν να παραβλέψουν την αναγκαιότητα να υπάρχει ενισχυμένη αστυνόμευση στο Κιλκίς λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί.

synoriofilakes-001Τις συνέπειες από το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα τις βιώνει στον απόλυτο βαθμό ο ν.Κιλκίς και είναι βέβαιο ότι η κατάργηση των τμημάτων συνοριακής φύλαξης θα προκαλέσουν ζητήματα στην  ασφάλεια των πολιτών.

Η λύση του μεταναστευτικού ζητήματος δυστυχώς δεν διαφαίνεται για το άμεσο μέλλον και είναι βέβαιο ότι ο ν. Κιλκίς λόγω της γεωγραφικής του θέσης θα είναι στο επίκεντρο του ζητήματος αυτού.

Είναι άμεση ανάγκη το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αναθεωρήσει τη θέση του λόγω των εξαιρετικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, καθώς αν επιμείνει στην επιλογή αυτή θα καταδείξει μια πλήρη αδιαφορία για τους κατοίκους της παραμεθορίου περιοχής μας. Είναι επιτακτική  αναγκαιότητα να αστυνομευθεί επαρκώς η περιοχή και να φυλαχθούν τα σύνορα της χώρας.

Ελπίζω η λογική και η ευθύνη να επικρατήσουν όποιας άλλης σκέψης ή σκοπιμότητας.”

Σχολιάστε