My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι ανοιχτά μαγαζιά τις αργίες”

apostolos_tzitzikostasΤην ξεκάθαρη θέση της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με τον καθορισμό της αργίας του Αγίου Πνεύματος επανέλαβε σήμερα, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα το Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας διατύπωσε τη ρητή αντίθεση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, καθώς επίσης και στο διαχωρισμό που προκαλεί η εφαρμογή του σχετικού νόμου μεταξύ των υπαλλήλων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

«Θέλω να τονίσω για μία ακόμη φορά ότι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είμαστε ξεκάθαρα αντίθετοι στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων της Θεσσαλονίκης κατά την αργία του Αγίου Πνεύματος. Θεωρώ ανεπίτρεπτο οι εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να αντιμετωπίζονται ως εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων. Είναι προφανές ότι, αν η αρμοδιότητα καθορισμού της αργίας βρισκόταν στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας, η διοίκηση θα αποφάσιζε το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την ημέρα του Αγίου Πνεύματος”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. περιφερειάρχης.

Σχολιάστε