My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Όλη η πλούσια δράση στον Αλέξανδρο

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα των Ελπίδων στο Μαυρονέρι από τον τοπικό Απόλλωνα. Παρόλο που νεανική ομάδα του Κιλκίς ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, επέβαλε το ρυθμό της από την αρχή και προηγήθηκε στο 15’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούνζτρα και δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Στο Β΄ ημίχρονο η φλυαρία στην επίθεση και στην τελική επιλογή , επικράτησε για ακόμη ένα παιχνίδι με αποτέλεσμα να έρθει η ανατροπή , και αντί στο 65’ να γίνει το 0-2 σετετ-α-τετ του Ρεμπετσιώτη, στο 72’ έγινε το 1-1 με χτύπημα πέναλτι και το 2-1 στο 80’ όταν από εκτέλεση φάουλ από δεξιά βρέθηκε επιθετικός και με σουτ έκανε το γκολ.

Η ομάδα των Ελπίδων πίεσε ψιλά, ανοίχτηκε και στο 84’ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων έγινε το 3-1. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατοστην Ευκαρπία με την Προοδευτική Σταυροχωρίου.

Σύνθεση :Σιαπκάρης, Κωνσταντινίδης, Μαργαριτόπουλος ( 75’ Παπαναστασίου ), Τσαχουρίδης ( 87’ Παρτσαλίδης), Κερτούκα, Μαχμουτάι, Κατσάρας, Ρεμπετσιώτης, Δημητριάδης (87’ Ζάλτος ), Μπούνζτρα, Ζαφειρόπουλος (58’ Μπαλάσκας ).

Φιλικά με Ακαδημία της ΑΕ Πολυκάστρου

Τμήματα της ΑΕ Πολυκάστρου είχε την χαρά να φιλοξενήσει η Ακαδημία ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στις εγκαταστάσεις της το πρωί της Κυριακής. Στην κατηγορία Κ8 από πλευράς Αλέξανδρου συμμετείχε το τμήμα « Μπάρτσα» του κ. Κ.Τσακιρίδη, στην Κ10 το τμήμα «Γιούβε» του κ. Α.Δούγια ,ενώ στην Κ14 συμμετείχε το τμήμα «Μίλαν» (γεν.2006) του κ. Γ.Ιασωνίδη.

Στην τελευταία κατηγορία (Κ 14) ο Αλέξανδρος έδειξε καλά στοιχεία στα πρώτα του παιχνίδια στη σχέση 11 εναντίον 11 και κατά διαστήματα απέδωσε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο ειδικά στι πρώτο ημίχρονο του οποίο η λήξη βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0. Στην επανάληψη, η ΑΕ Πολυκάστρου έδειξε μεγαλύτερη ετοιμότητα και δίκαια επικράτησε με σκορ 3-0. Την παράσταση βέβαια έκλεψαν οι «μονομαχίες» στην κατηγορία Κ6 όπου οι μπόμπιρες και των δύο ομάδων προσέφεραν πλούσιο θέαμα και …πολλά γκολ.

Η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την ΑΕ Πολυκάστρου για την ωραία φιλική επίσκεψη.

Δύο στα δύο για την Κ14

Ζευγάρωσε τις νίκες του το αντιπροσωπευτικό τμήμα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι Κ 14(«ΤμήμαΡεάλ») των κκ Κ. Ντουντούκη, Ν. Μούρου πέτυχε μια εύκολη νίκη με σκορ 10-1 στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης με αντίπαλο την ομάδα των Ελπίδων . ( 3 γκολ Σαββίδης ,Σεχάϊ, Σουλτανίδης ,Παπαδόπουλος Παύλος

Το επόμενο παιχνίδι είναι εντός έδρας (στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα) με την αντίστοιχη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Σερί φιλικών για την Κ13 «Μίλαν»

Η πλούσια αγωνιστική δράση είναι ένα στοιχείο που πρέπει απαραίτητα να προστεθεί στο προγραμματισμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων ώστε να επιτευχθεί ο επονομαζόμενος μεσόκυκλος προπονήσεων μίας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Έτσι, οι μικροί ποδοσφαιριστές , γεννηθέντες το 2006, ακολουθούν ένα πρόγραμμα που αποτελείτε από προγραμματισμένα παιχνίδια με σκοπό την ουσιαστικότερη και με τα πλέον θετικά στοιχεία ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση. Το Σάββατο λοιπόν διεξήχθη ένας φιλικός αγώνας στο Φίλυρο με την τοπική Ακαδημία, όπου οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς οι γηπεδούχοι έφτασαν να προηγούνται με σκορ μέχρι και 3-0, η εξέλιξη όμως ήταν θετική καθώς οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου βρήκαν τον ρυθμό τους και να ισορροπήσουν στο δίκαιο τελικό σκορ 4-4

Ήττα για την Κ12

Στο ίδιο πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί η Κ12 («Τμήμα Ίντερ») των κκ Μ. Αναστασιάδη και Γ. Ιασωνίδη.

Σε ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε περισσότερο στην δύναμη και στην αποτελεσματικότητα των παιχτών της Διάπλασης ΠΑΟΚ στις στατικές φάσεις , ο Αλέξανδρος γνώρισε την ήττα με σκορ 5-2. Επόμενο παιχνίδι είναι το ερχόμενο Σάββατο 10 Νοεμβρίου, με την ομάδα των πρωταθλητών Πεύκων .

Νίκες στο παιδικό

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσαν τα δύο τμήματα Κ12 και Κ10 του Αλέξανδρου Κιλκίς στην 2η αγωνιστική που διεξήχθη στο γήπεδο του Ευρωπού Κιλκίς. Το σημαντικό είναι ότι και οι δυο νίκες συνοδευτήκαν με πολύ καλή εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα η Κ 12 (Τμημα» Ίντερ» ) του κκ Μ. Αναστασιάδη και Γ. Ιασωνιδη νίκησε το αντίστοιχο τμήμα της ΑΕ Πολυκάστρου με σκορ 7 – 0 ενώ η Κ 10 (Τμήμα «Μάντσεστερ») του κ Κ. Ντουντούκη πέτυχε μία σχετικά εύκολη νίκη επί του αντίστοιχου τμήματος της Ακαδημίας του Ατέρμονα

Αξίζει να σημειωθεί πως και αυτοί οι αγώνες τις 2ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς διεξήχθησαν υπό πολύ καλές συνθήκες σε ό,τι αφόρα την οργάνωση, την φιλοξενία από πλευράς των υπεύθυνων της οικοδέσποινας ομάδας , την τήρηση του προγράμματος των αγώνων κ.ά.

Επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 11 Νοέμβριου στο γήπεδο του Π. Αγιονερίου.

Συγκεντρώσεις γονέων

Ξεκινάει από Δευτέρα 5 Νοεμβρίου σειρά συγκεντρώσεων-ενημερώσεων των γονέων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Είναι ένας θεσμός πλέον στον οποίο δίνουν πολύ μεγάλη σημασία οι υπεύθυνοι του Αλέξανδρου, καθώς η υπεύθυνη συμμετοχή των γονέων αποτελεί απαραίτητο στοιχείο στην επιτυχία του έργου μιας Ακαδημίας. Στην ενημερωτική αυτή συνάντηση θα συμμετέχουν οι προπονητές των τμημάτων και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Μιχάλης Αναστασιάδης και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Μούρος οι οποίοι θα αναπτύξουν μεταξύ άλλων τα εξής θέματα :

α) Η πορεία του Ετήσιου Προγραμματισμού (στηρίζεται στον αντίστοιχο Ετήσιο Πλάνο του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

β) Ο Εσωτερικός Κανονισμός της Ακαδημίας

γ) Οδηγίες προς τους γονείς

δ) Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ Είναι πραγματικά πολύ θετικό και σημαντικό το γεγονός ότι η συμμετοχή των γονέων ήταν και είναι μεγάλη και ουσιαστική.

ε) Η Έκδοση της Κάρτας Υγείας Αθλητή.

Σχολιάστε