My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Όλες οι μάχες της σταυροδοσίας

Σοβαρά και τρελά απ` τους “σταυρούς στο μέτωπο” του Κιλκίς. 

Εκτός απ` τις εσωκομματικές “μάχες κορυφής” μεταξύ Θ. Παραστατίδη – Ειρ. Αγαθοπούλου και Γ. Γεωργαντά – Β. Μπαλάσκα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αντίστοιχα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η σταυροδοσία στα υπόλοιπα κόμματα, με κάποια εντυπωσιακά στοιχεία να προκύπτουν, όπως π.χ. ότι στο κόμμα του Β. Λεβέντη είχαμε μόνο 11 σταυρωμένα ψηφοδέλτια σε σύνολο 1.618 ψήφων!

ekloges-001– Στον ΣΥΡΙΖΑ την 3η τιμητική θέση πήρε (με μεγάλη διαφορά απ` τους δυο πρώτους) η 26χρονη Σοφία Ψαρρά, που πέρασε σε σταυρούς προτίμησης τον γνωστό ιστορικό και συγγραφέα, Βλάση Αγτζίδη.

– Στη ΝΔ τ` αποτελέσματα χαρακτηρίζονται αναμενόμενα, με τον Θ. Πασσαλίδη να κρατάει τη 3η θέση απέναντι στον πρωτοεμφανιζόμενο Σ. Καζαντζίδη.

– Στη ΧΑ, μετά τον εκλεγέντα Χρ. Χατζησάββα ήλθε σε σταυρούς προτίμησης ο Αντ. Παπαδόπουλος αλλά με μια διαφορά ασφαλείας για τον πρώτο

– Στο ΠΑΣΟΚ, η πρωτιά του Γ. Φραγγίδη ήταν εμφαντική αφού πήρε 2.557 ψήφους έναντι 870 του Σ. Τσολάκη.

– Στο ΚΚΕ σαφής ήταν η πρωτιά του Γ. Φαχουρίδη, με 2η την Στ. Νικολαίδου και με τους υπόλοιπους τρεις υποψήφιους να μην έχουν τεράστιες διαφορές.

– Στους ΑΝΕΛ έγινε το μεγαλύτερο “ντέρμπι”, με τον Π. Αλμασίδη να παίρνει τη 1η θέση απ` τον Β. Σιαμπάνη με διαφορά 2 ψήφων! Εδώ είχαμε χίλια περίπου ασταύρωτα ψηφοδέλτια σε σύνολο δυόμιση χιλιάδων.

– Στο Ποτάμι, την 1η θέση πήρε ο Χρ. Τουτουντζίδης με δεύτερη την Φωτεινή Κουκουλιάκου, ενώ ο υπεύθυνος του κόμματος για το νομό Κιλκίς, Π. Σιλβιστόπουλος, ήλθε τελικά τρίτος.

– Για την Ένωση Κεντρώων τα είπαμε στην αρχή. Έντεκα σταυρωμένα ψηφοδέλτια με “σύστημα” 4 – 4 – 3 για τους τρεις άγνωστους υποψήφιους, σ` ένα σύνολο 1.618 ψήφων που αντιπροσώπευε το 2,65% του εκλογικού σώματος!

– Στον ΛΑΟΣ είχαμε ακόμα πιο τρελά φαινόμενα: Για τους πέντε υποψήφιους δόθηκαν συνολικά…τρεις σταυροί. Από έναν πήραν οι τρεις …πρώτοι, ενώ οι άλλοι δυο δεν ψήφισαν ούτε τον εαυτό  τους! Σύνολο ψήφων για το κόμμα: 975.

– Στην Τελεία, πάλι, είχαμε μια μόνο υποψήφια, η οποία έλαβε 2 ψήφους απ` τις 886 που έλαβε το κόμμα!

– Στο Κίνημα του Γ. Παπανδρέου είχαμε ισορροπία, με την Αλ. Στεφανίδου να κόβει το νήμα παίρνοντας 5 ψήφους περισσότερες απ` τον Σ. Τριανταφυλλίδη και 30 απ` τον Αν. Ασβεστόπουλο.

Δείτε τους σταυρούς όλων των υποψηφίων στο νομό μας, στο http://ekloges.ypes.gr/current/v/public/index.html#{“cls”:”level”,”params”:{“level”:”ep”,”id”:”10″}}, κάνοντας κλικ στο σταυρό που υπάρχει μπροστά απ` το όνομα κάθε κόμματος.

 

Σχολιάστε