My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Όλα τα νέα της Αναγέννησης Πλαγιάς

Χθες Τρίτη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Αναγέννησης Πλαγιάς, μετά τον κυριακάτικο αγώνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Εκεί, στην πρεμιέρα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, που η Αναγέννηση Πλαγιάς παίζοντας εξαιρετικά καλά, με έναν δυνατό και υπολογίσιμο αντίπαλο (κατετάγη δεύτερη πέρσι στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής), βρήκε τοίχο στην τύχη και στην συμπεριφορά της μπάλας. Δύο παράγοντες που έπαιξαν κύριο ρόλο, συν το νεαρό της ηλικίας της πλειονότητας των παικτών που ανήκουν στο δυναμικό της Αναγέννησης, στην διαμόρφωση του άδικου, όπως εξελίχθηκε, τελικού σκορ της αναμέτρησης (θυμίζουμε 0-1 με πέναλτυ υπέρ των φιλοξενουμένων της Μηχανιώνας).

Το τεχνικό επιτελείο μιλώντας χθες στους ποδοσφαιριστές, πριν την έναρξη της προπόνησης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αγωνιστική εικόνα, στον εναρκτήριο αγώνα, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα. Στάθηκε στην απόδοση και την πολύ καλή εμφάνιση και αφού ευχαρίστησε τους παίκτες, τους ζήτησε να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη και πειθαρχία και τα νικηφόρα αποτελέσματα θα έρθουν. Επέστησε  δε, την προσοχή όλων, στις λεπτομέρειες στην τελική προσπάθεια γεγονός, που έκανε πράξη και στην προπόνηση, δουλεύοντας ακριβώς στα ”τελειώματα” των φάσεων.

Οι ποδοσφαιριστές, έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό ρυθμό και έχουν ψυχολογία, δείγμα του ότι δεν πτοούνται, από την άδικη κατάληξη του σκορ στην πρεμιέρα, παρά την αρχική δικαιολογημένη στενοχώρια που ως άνθρωποι έχουν από το εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος.

H προπόνηση είχε ένταση και ενέργεια και όλα είναι έτοιμα για την σημερινή αναμέτρηση, καθώς η Αναγέννηση θα ταξιδέψει εντός νομού στο Ν.Αγιονέρι, όπου το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό (πάλαι ποτέ εκπρόσωπο του νομού στην Γ’ Εθνική) για τη β’ φάση του θεσμού του κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς. Ενός θεσμού, στον οποίο συμμετέχει, με μοναδικό στόχο την εκ νέου κατάκτηση του κυπέλλου και τη διατήρηση δηλαδή του κυπέλλου στην Πλαγιά, καθώς την περσινή αγωνιστική περίοδο η Αναγέννηση είχε κατακτήσει το τρόπαιο.

Ωστόσο και στο πλάνο της χθεσινής προπόνησης, των παικτών της Αναγέννησης, δεν υπήρχε μόνο η αναμέτρηση με τον Εθνικό Ν.Αγιονερίου, αλλά και ο πολύ σημαντικός αγώνας για τη 2η αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή, εκτός έδρας, που θα αντιμετωπίσουν άλλη μια εκπρόσωπο της Θεσσαλονίκης, τον Θερμαϊκό Θέρμης. Η προετοιμασία για τον αγώνα του πρωταθλήματος, θα συνεχισθεί και θα ενταθεί από αύριο Πέμπτη και η σημερινή αναμέτρηση, θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό τεστ, μια καλή ευκαιρία, για την διαπίστωση του βαθμού ετοιμότητας της ομάδας ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (KAΡΤΕΣ) ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ακρως ενθαρρυντική είναι και η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς μετά την επιτυχή πρώτη έκδοση καρτών διαρκείας (που είχαν εξαντληθεί) οι υπεύθυνοι της ομάδας προέβησαν και σε δεύτερη έκδοση που και αυτή έχει εξαντληθεί. Για την ανταπόκριση του κόσμου και τη δεύτερη φορά που κυκλοφόρησαν και πωλήθηκαν οι κάρτες διαρκείας, η Διοίκηση της Αναγέννησης Πλαγιάς, ευχαριστεί και πάλι τον κόσμο, καθώς στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η ενίσχυση και στήριξη των οικονομικών της ομάδας, είναι πολύ σημαντικό γεγονός.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

(για τους χορηγούς της αγωνιστικής χρονιάς 2020 – 2021)

Το Δ.Σ., η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους, καταστηματάρχες του νομού Κιλκίς, για την στήριξη τους στην προσπάθεια της Αναγέννησης την φετινή αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ευχόμασθε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες. Θερμές ευχαριστίες.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της ομάδας, κατανοώντας πλήρως την οικονομική στενότητα των καιρών, προσκαλούν με την ευκαιρία αυτή και άλλους εμπόρους, επαγγελματίες και ιδιώτες, οι οποίοι ασφαλώς το επιθυμούν και έχουν την δυνατότητα για να διαφημισθούν, να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους της Αναγέννησης.

Σχολιάστε