My Twitter Feed

16 Αυγούστου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλκίς: Πρόσληψη 33 οκταμηνιτών -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

Κι ο ιός τραβάει την ανηφόρα… -

Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Συνελήφθη με 22 δενδρύλλια κάνναβης -

Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Το ΚΚΕ για τις πυρκαγιές σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Έσβησε η φωτιά στη Ν. Σάντα -

Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

“Καμίνι” πάντα το Γυναικόκαστρο -

Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Έσβησε η φωτιά στη μεθόριο -

Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Παρουσίαση εφαρμογής για Υγεία -

Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Όλα τα νέα της Αναγέννησης Πλαγιάς

Φιλική νίκη επί του Θερμαϊκού με 2 – 0

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περυσινή πορεία της στο πρωτάθλημα και με φουλ ρυθμό ξεκίνησε τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στην γ’ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου Αναγέννηση Πλαγιάς νικώντας τον Θερμαϊκό Θέρμης 2-0 εκτός έδρας.

Μπαίνοντας με το δεξί στον κύκλο των φιλικών που θα δώσει η Πλαγιά, όλο το καλοκαίρι ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Γ.Χατζηιωαννίδη απέδειξαν ότι έχουν σε μεγάλο βαθμό έτοιμες τις …μηχανές τους καθώς παρουσίασαν μια πολύ εικόνα δεδομένων των συνθηκών συν του ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο μέσο της προετοιμασίας της ομάδας.

Mε πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με δύο δοκάρια-ένα σε κάθε ημίχρονο-και δύο γκολ (50′ Παπουρτσής, 75′ Ν.Στεφανίδης) ο Γ.Χατζηιωαννίδης ”τρίβει” τα χέρια του καθώς είδε όλα όσα περίμενε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού (τακτική, δύναμη, φυσική κατάσταση) και στην αγωνιστική πειθαρχία στην οποία ποντάρει πάρα πολλά.

Δείγμα θετικό λοιπόν για την Αναγέννηση Πλαγιάς στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας και έπεται συνέχεια.

Το προπονητικό επιτελείο δεν αλλάζει

Το γνωστό ρητό, στην αθλητική καθομιλουμένη, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ως φαίνεται το έλαβε σοβαρά υπ’ όψιν της η Διοίκηση της Αναγέννησης Πλαγιάς και τροποποιώντας το στο … προπονητική ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με το δίδυμο Γ.Χατζηιωαννίδη και Κ.Φωτιάδη για συνέχιση της συνεργασίας τους και την αγωνιστική χρονιά 2021 – 2022.

Σημειώνεται στο σημείο αυτό ότι ο Γ.Χατζηιωαννίδης συμπληρώνει πενταετία καθώς αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στο ποδοσφαιρικό θαύμα που πέτυχε το Πλαγιώτικο συγκρότημα αυτά τα χρόνια συμβάλλοντας τα μέγιστα στις επιτυχημένες ποδοσφαιρικές περιόδους αυτών των ετών.

Χρονιές που ξεκίνησαν από την καταξίωση και τις καλές πορείες στο τοπικό πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, στην κατάκτηση του κυπέλλου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πανηγυρική ιστορική άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία.

Στην γ’ εθνική όπου και πάλι πιστώνεται κατά πολύ την τεράστια επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών ασφαλώς, πλασαρίσματος – κατάληψης της έκτης θέσης και της επίτευξης του στόχου διατήρησης στην εθνική κατηγορία.

Στην περυσινή πορεία σημαντική ήταν και η συμβολή του έτερου προπονητή και εγνωσμένης αξίας ανθρώπου που ασχολείται σοβαρά με το ποδόσφαιρο του και γυμναστή Κ.Φωτιάδη ο οποίος ήταν παρών στην επιτυχία της Αναγέννησης Πλαγιάς στο πρωτάθλημα 2020 – 2021.

Με τρόπο λιτό όπως συνηθίζει από πέρυσι η Διοίκηση της ομάδας της Πλαγιάς γνωστοποίησε την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το πετυχημένο δίδυμο προπονητών ευχόμενη ταυτόχρονα καλή επιτυχία.

Η ανακοίνωση

Η Διοίκηση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ γνωστοποιεί ότι επήλθε συμφωνία μέσα σε λίγα μόλις λεπτά της ώρας με τους κ.κ. Γ.Χατζηιωαννίδη και Κ.Φωτιάδη να διατηρήσουν και την νέα αγωνιστική περίοδο τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε τους δύο προπονητές που άμεσα και χωρίς να χρονοτριβούν συμφώνησαν και ανανέωσαν την συνεργασία μαζί μας δείχνοντας πόσο αγαπούν την οικογένεια της Αναγέννησης.

Τους ευχόμασθε υγεία, δύναμη και πάντα επιτυχίες. ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΚΩΣΤΑ ΦΩΤΙΑΔΗ, ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.

Ανανεώσεις συνεργασίας

Προσφέροντας τα μέγιστα την περσινή χρονιά και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την προσφορά αλλά προπάντων την καλή συμπεριφορά (εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων) ανανεώνει, μετά από συζητήσεις με τους ίδιους, τη συνεργασία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές :

ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ ΣΑΒΒΑ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΝΕΣΤΟΡΑ, ΖΑΪΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΠΑΡΠΟΥΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΣΕΡΤΑΡΙΔΗ ΑΝΔΡΕΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ, ΑΛΠΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΑΛΕΞΗ, ΖΑΛΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη, καλές αποδόσεις και καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα.

Θερμές ευχαριστίες για την παραμονή και ανανέωση της συνεργασίας τους με την ομάδα μας και για την φετινή χρονιά.

Μεταγραφές

Γνωστοποιείται ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ ήρθε σε συμφωνία και θα φορούν τη φανέλα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 οι κάτωθι ποδοσφαιριστές:

ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΑΝΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη, καλές αποδόσεις και καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα.

Με την πασίγνωστη ανά την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο εταιρεία ELVIAL S.A. συνοδοιπόρο και στήριγμα ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου της χώρας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ.

Για δεύτερη χρονιά η ομάδα της Πλαγιάς θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της γ’ εθνικής κατηγορίας καθώς και στον ιστορικό θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος έχοντας ως μέγα χορηγό στην νέα αυτή προσπάθεια της μια εταιρεία που εδρεύει στο νομό Κιλκίς και αποτελεί έναν πανίσχυρο συνοδοιπόρο για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

H συνεργασία της Αναγέννησης Πλαγιάς με την ELVIAL S.A. ξεκινά με την αναγραφή της εταιρείας στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας και επεκτείνεται και σε άλλες διαφημιστικές επιλογές τις οποίες όπως έχει συμφωνηθεί και από τα δύο μέρη θα πραγματοποιούνται από κοινού.

Ευχαριστήριο

”Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι πoδοσφαιριστές της ομάδας επιθυμούν να εκφράσουν τις πλέον θερμές ευχαριστίες τους προς τους ιδιοκτήτες της μεγάλης Κιλκισιώτικης εταιρείας ΕLVIAL S.A. και να ευχηθούν υγεία, επιτυχίες και πάντοτε στην κορυφή. Ευελπιστώντας ότι η κατάκτηση των κορυφών στο χώρο του αλουμινίου για την εταιρεία θα αποδειχθεί και καλός οιωνός για ανάλογες επιτυχίες στον αθλητικό χώρο και για την Αναγέννηση Πλαγιάς”.

Σχολιάστε