My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συμμορία έκλεβε λιπάσματα! -

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου, 2022

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δ. Κιλκίς -

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου, 2022

Ανάπλαση χώρων στη Κούπα Παιονίας -

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου, 2022

Ο Ν. Καπουτζής ξανά πρόεδρος -

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, 2022

Μόνιμες θέσεις στο Δήμο Κιλκίς -

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, 2022

Σε κρίσιμο σημείο η πανδημία -

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, 2022

Επανεκλέχτηκε ο Π. Θωμαΐδης -

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, 2022

Χαράτσι στους δημότες ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, 2022

“Όλα έγιναν με βάση τα πρωτόκολλα”

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κιλκίς προκάλεσε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η δημοτική σύμβουλος Κιλκίς, Λένα Αναστασιάδου, έσπασε την καραντίνα στην οποία βρισκόταν μετά τη διάγνωση ότι είναι θετική στον κορονοϊό και πήγε να ψηφίσει στις δημαιρεσίες του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου.

Ωστόσο η κ. Αναστασιάδου σε δηλώσεις της ανέφερε ότι τήρησε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, τονίζοντας ότι βγήκε από το σπίτι έχοντας συμπληρώσει το πενθήμερο της καραντίνας και δίχως να παρουσιάζει συμπτώματα. Διευκρίνισε δε πως περίμενε σε διάδρομο του Δημαρχείου το αποτέλεσμα εξέτασης (ράπιντ-τεστ) στο οποίο είχε υποβληθεί και μόλις αυτό βγήκε θετικό, αποχώρησε.

Πρόσθεσε, μάλιστα, στο ΚΙΛΚΙΣ24 ότι πριν μεταβεί στο Δημαρχείο ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο του ΔΣ, Παύλο Θωμα΅΄ιδη, ο οποίος της είπε ότι μπορεί να παραστεί στη συνεδρίαση εφόσον κάνει πρώτα ένα τεστ, κάτι το οποίο και έγινε.

Η εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί η βασιμότητα του δημοσιεύματος (της ηλεκτρονικής σελίδας της εφημερίδας “Μακεδονία”), σύμφωνα με το οποίο η ελεγχόμενη δημοτική σύμβουλος “υπό το βάρος των αντιδράσεων δημοτικών συμβούλων” αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει.

Σχολιάστε