My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Ψάχνουν λεφτά για τη ΠΑΘΕ

Το ζήτημα που ανέκυψε με την απόφαση της ιδιωτικοποιημένης Εγνατίας Οδού Α.Ε. να λειτουργήσει σταθμό διοδίων στους Ευζώνους Κιλκίς, αποτέλεσε το αντικείμενο συνάντησης στη Θεσσαλονίκη, στην οποία συμμετείχαν ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γεώργιος Γεωργαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού ΑΕ, Απόστολος Αντωνούδης.

diodia-001Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε προχθές 13 Οκτωβρίου, οι τρεις εκπρόσωποι του νομού Κιλκίς επισήμαναν στον κ. Αντενούδη ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό να επιβληθεί τέλος διοδίων σε δρόμο ο οποίος δεν πληροί τις προδιαγραφές.

Ως γνωστόν, υπάρχει επιστολή του κ. Γκουντενούδη και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας για κατασκευή διπλού δρόμου στην εθνική οδό από το κόμβο της Χαλάστρας μέχρι και το κόμβο Πολυκάστρου ώστε να πάψουμε να θρηνούμε πια ανθρώπινες ζωές,

Η πρόθεση που εξέφρασε ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. είναι η άμεση εξεύρεση των απαραίτητων πιστώσεων για την κατασκευή του συγκεκριμένου τμήματος της ΠΑΘΕ.

Παρόλα αυτά, ο Δήμος Παιονίας σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι “με την συγκεκριμένη προκήρυξη του διαγωνισμού για το σταθμό διοδίων, εκφράζουμε την ανησυχία ότι όχι μόνο δεν δρομολογείται η βελτίωση του οδικού δικτύου αλλά απομακρύνεται η προοπτική αυτή και παράλληλα διασφαλίζεται μονάχα ο παραχωρησιούχος του έργου”, καθώς και ότι “η τοπική κοινωνία όμως δεν θα δεχθεί με κανένα τρόπο τη λειτουργία σταθμού διοδίων και ειδικά πλευρικών διοδίων στο κόμβο Αγίου Αθανασίου πριν γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου και την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών”.

Σχολιάστε