My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Χ. Παυλίδης: Μας ταλαιπωρεί η γραφειοκρατία

Την ώρα που πήγαινε στο χωράφι συνέλαβαν χθες το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, τον πρόεδρο της ΕΑΣ Κιλκίς, Χαράλαμπο Παυλίδη. Ήταν η τρίτη φορά μέσα σε τρεις μήνες, που συνελήφθη για οφειλές της Ένωσης προς το Δημόσιο.

«Μας ταλαιπωρεί εδώ και τρεις μήνες η γραφειοκρατία του δημόσιου τομέα. Ολα τα στοιχεία μας είναι σωστά, ήρθαν μαζί μου στον εισαγγελέα οι λογιστές της Ενωσης για να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει η διαφορά αυτή που με ξαναστέλνει κατηγορούμενο», είπε στο «Εθνος» ο κ. Παυλίδης.

Ο 58χρονος πρόεδρος οδηγήθηκε στα δικαστήρια επειδή, κατά την Αστυνομία, προέκυψε μια διαφορά 60.666 ευρώ από Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κιλκίς τον άφησε ελεύθερο και όρισε δικάσιμο για την υπόθεση στις 18 Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι στο τέλος Μαρτίου, ο πρόεδρος Χ. Παυλίδης και ο πρώην αντιπρόεδρος Κ. Υφαντίδης συνελήφθησαν για χρέη ύψους 291.526 ευρώ προς το Δημόσιο. Στη συνέχεια κατάφεραν να συγκεντρώσουν την πρώτη δόση της οφειλής, ύψους 184.000 ευρώ, που αφορούσε σε καταβολή ΦΠΑ για το δεύτερο εξάμηνο του 2011, αλλά όταν πήγαν στην Εφορία να πληρώσουν, ο προϊστάμενος τους ενημέρωσε ότι η προθεσμία λήγει στις 29 Ιουνίου και η οφειλή πρέπει να ξοφληθεί τότε.

Για το ίδιο χρέος, πριν από έναν μήνα, συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Κιλκίς, ο 86χρονος Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο οποίος πέρασε ένα 24ωρο στο κρατητήριο και την επόμενη μέρα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου ορίστηκε τακτή δικάσιμος.

Σχολιάστε