My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Χ. Παυλίδης: Δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ

Με διευκρινιστική δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιλκίς, Χαρ. Παυλίδης τονίζει ότι με προηγούμενη δήλωσή του για το θέμα της μη επιστροφής ΦΠΑ σε αγρότες, δεν αναφέρονταν σε ευθύνες των εργαζομένων στη ΔΟΥ Κιλκίς αλλά μόνο σ` αυτές που θεωρεί ότι έχει ο προιστάμενος της Υπηρεσίας, Σταύρος Μάλγαρης.

Η δήλωση του κ. Παυλίδη έχει ως εξής:

Με την σημερινή ανακοίνωσή μου επιθυμώ γα διευκρνιστικούς λόγους όπως γνωστοποιήσω στην κοινή γνώμη ότι με το δελτίο τύπου της 27ης Απριλίου 2012 και για την αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως ότι δεν αναφερόμουν στο υπαλληλικό προσωπικό της ΔΟΥ Κιλκίς στο σύνολο του αλλά μόνο και προσωπικώς στον Προϊστάμενο της υπηρεσίας κ. Σταύρο Μάλγαρη.
Ο κ. Μάλγαρης ήταν ο μόνος υπεύθυνος για την κωλυσεργία και την παρεμπόδιση καταβολής των χρημάτων των παραγωγών που προέρχονται από τον ΦΙΠΑ (αγροτών).
Για την τοποθέτηση των πραγμάτων στη σωστή τους βάση τονίζω ότι πέραν του Προϊσταμένου της ΔΟΥ Κιλκίς ο οποίος όταν τον ρωτούσαμε για διάφορα θέματα (όπως εν προκειμένω το ΦΠΑ αγροτών) η απάντηση του ήταν δεν ξέρω, όλοι οι υπάλληλοι όλων ανεξαιρέτως των τμημάτων της εφορίας κατέβαλλαν και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μας εξυπηρετήσουν και να μας διευκολύνουν για κάθε – ζήτημα που αφορά την Ένωση Κιλκίς.
Και επί τη ευκαιρία οφείλω εκ μέρους όλων στην Ένωση Κιλκίς και διερμηνεύοντας τα αισθήματα της πλειονότητας των αγροτών – παραγωγών του Κιλκίς να ευχαριστήσω θερμά τους υπαλλήλους της εφορίας και ειδικότερα τους υπαλλήλους του αρμοδίου τμήματος ΦΠΑ για τις υπηρεσίες τους”

Σχολιάστε