My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Χόρεψε ο Κιλκισιακός

Με κέφι και ευχάριστη διάθεση οι φίλοι του Κιλκισιακού έδωσαν το παρών στον ετήσιο χορό του ιστορικού Συλλόγου χθες Παρασκευή 2 Μαρτίου, στο κέντρο «Θέατρο», με συμμετοχή που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους στην ομάδα.

«Ο Κιλκισιακός που πέρσι γιόρτασε τα 50 χρόνια ιστορίας του, κάνει μια νέα προσπάθεια με νέους ποδοσφαιριστές αποκλειστικά από το νομό Κιλκίς και ο μέσος όρος ηλικίας είναι 18 ετών. Αυτή η προσπάθεια αξίζει της υποστήριξης από όλους τους Κιλκισιώτες» ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Τζεβελέκης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον ποδοσφαιριστή Στάθη Στεφανίδη, ο οποίος παρά τις προτάσεις που είχε επέλεξε να συμμετέχει στον Κιλκισιακό, προσφέροντας τις πολύτιμες αθλητικές υπηρεσίες του και μάλιστα αφιλοκερδώς, για να καταχειροκροτήσουν όλοι οι παραβρισκόμενοι.

Στον χορό, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους διοικούντες, όταν ο γνωστός δικηγόρος και φίλος της ομάδας, Γιώργος Γεωργαντάς, ενίσχυσε την ομάδα με το ποσό των χιλίων ευρώ, γεγονός που δείχνει ότι στην προσπάθεια αυτή η διοίκηση δεν είναι μόνη της αλλά τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής και υποστήριξης.

Η διασκέδαση που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ με ποντιακό και λαϊκό πρόγραμμα ανέλαβαν αφιλοκερδώς για να στηρίξουν την ομάδα οι Κιλκισιώτες καλλιτέχνες Αφοί Αμοιρίδη, Αφοί Σαλονικίδη, Βαγγέλης Βαλσαμίδης, Φώτης Ζάϊκος, Σάββας Αμοιρίδης, Γιάννης Αντωνιάδης και Γιάννης Σιδηρόπουλος. Μεταξύ των άλλων, τον ετήσιο χορό τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Β. Χατζηαποστόλου, οι βουλευτές του νομού Γ. Φραγγίδης, Κ. Κιλτίδης και Θ. Παραστατίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης, οι αντιδήμαρχοι Ακ. Πιπερίδης, Αντ. Μανουσαρίδης και Μιχάλης Αναστασιάδης, ο οποίος είναι και ο προπονητής της ομάδας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φ. Ρωμανίδης και Κ. Πάταρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας και ο Διοικητής του Πολυεθνικού Κέντρου Κρηστώνης Ν. Αραμπατζής.

Σχολιάστε