My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς Λευτέρη εκλογές δεν υπάρχουν!

Εκλογές χωρίς Λευτέρη Δανιηλίδη γίνονται; Δεν γίνονται! Ο μοναδικός Κιλκισιώτης (κατάγεται απ` τον Ακρίτα) που ίδρυσε κόμμα με τη βούλα του Πρωτοδικείου κι όλα τα “σέα και μέα του”, κατεβαίνει και σ` αυτές τις εκλογές στο νομό μας ως μεμονωμένος υποψήφιος.

Βέβαια για τον ιδρυτή του ΕΛΚΣΙ (Ελληνικό Λευκό Κόμμα Συνεπούς Ιδεολογίας ή κάπως έτσι!) πέρασαν οι μέρες δόξας των πρώτων χρόνων της δεκαετίας του `90 όταν οι συγκεντρώσεις του στη Πλατεία Ειρήνης μάζευαν εκατοντάδες Κιλκισιώτες που απαιτούσαν να μπει “ο Λευτέρης στη Βουλή” για να `χουμε “τζατζίκι στο σουβλάκι”!

Μαζί με τον θρυλικό Λευτέρη θα `χουμε στο νομό και υποψήφιους άγνωστων και …μυστήριων κομμάτων, όπως π.χ. η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ενώ με τρεις – παρακαλούμε – υποψήφιους ξαναδίνει το παρών η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ του φοβερού Λεβέντη!

Στην ενότητα του ΚΙΛΚΙΣ24 “ΕΚΛΟΓΕΣ 2012” διαβάστε τα ονόματα όλων των υποψήφιων βουλευτών όλων των κομμάτων που κατεβάζουν ψηφοδέλτια στο νομό μας, και που ζωή να `χουνε είναι 22 τον αριθμό!

Σχολιάστε