My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωνί: Καταγγελία για διαφήμιση

to-xoni-24-6-2012Μεταφέρουμε ανάρτηση απ` το metalleiastop.blogspot.gr:

 

Από την εφημερίδα “Το Χωνί” λάβαμε επιστολή με την οποία μας ενημερώνουν για ένα παράξενο (αν όχι και ύποπτο) συμβάν. Συγκεκριμένα, στο φύλλο της εφημερίδας που κυκλοφόρησε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013, βρέθηκε ένθετο φυλλάδιο με τον τίτλο “Μεταλλευτικά Νέα”. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από κατοίκους του Κιλκίς, οι οποίοι και διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός.

 

Ακολουθεί η επιστολή της εφημερίδας, στην οποία γίνεται ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει καμία συνεργασία ή σχέση (διαφημηστική ή άλλη) με την εταιρεία “Ελληνικός Χρυσός”:

Τις τελευταίες μέρες, Το ΧΩΝΙ γίνεται αποδέκτης διαμαρτυριών από τους αναγνώστες του ότι μέσα στο σώμα της εφημερίδας (στο φύλλο 65, της περασμένης Κυριακής 30/6/13) βρέθηκε έντυπο ένθετο με τον τίτλο «μεταλλευτικά νέα».

 

Το συγκεκριμένο ένθετο το έχουμε δει σε άλλες εφημερίδες και γνωρίζουμε καλά ότι πρόκειται για έκδοση της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός που στην ουσία προωθεί την εξόρυξη χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Το ΧΩΝΙ δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι κανένα τέτοιο ένθετο δεν διένειμε μέσω του φύλλου του. Ποτέ δεν είχαμε την παραμικρή συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία ούτε σε διαφημιστικό ούτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο.

 

Η μοναδική επαφή που είχαμε με την εταιρεία ήταν αυτή που κάναμε μόλις σήμερα ώστε να τους ενημερώσουμε για τις καταγγελίες, να τονίσουμε τον προβληματισμό μας για την επιλογή της εφημερίδας μας (που έχει πάρει ξεκάθαρη θέση έναντι της Ελληνικός Χρυσός) από όποιον προέβη στην παράνομη ένθεση του διαφημιστικού τους φυλλαδίου, να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα ερευνήσουμε το θέμα σε βάθος και να τους ξεκαθαρίσουμε ότι, αν αποδειχθεί δική τους εμπλοκή στην τουλάχιστον ύποπτη αυτή υπόθεση, θα ασκήσουμε κάθε ένδικο μέσο εις βάρος τους.

 

Το πρόβλημα κυρίως εντοπίστηκε στο Κιλκίς, εκεί όπου οι πολίτες που εναντιώνονται στην εξόρυξη χρυσού έχουν δραστηριοποιηθεί ενεργά στο μέτωπο κατά της Ελληνικός Χρυσός, το οποίο η εφημερίδα μας έχει κατ’ επανάληψη στηρίξει με αρθρογραφία .

 

Το ΧΩΝΙ


Σχολιάστε