My Twitter Feed

14 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τι συμβαίνει με τον ιό στη Παιονία; -

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, 2021

“Ερημοποίηση νομού σε υποδομές” -

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, 2021

Επίσκεψη Μηταράκη σε Ν. Καβάλα -

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, 2021

Διαμαρτυρία εργαζομένων Υγείας -

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, 2021

Αδικημένα πάντα τα μικρά χωριά -

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, 2021

“Μπερδεύουν ΔΕΘ με φιέστες” -

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, 2021

Ερώτηση ΚΚΕ για τα ολιγομελή -

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Γ. Γεωργαντάς στη Περιφέρεια -

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου, 2021

Χτύπησε πάλι το πρώτο κουδούνι

Η ζωή επέστρεψε χθες Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις σχολικές αυλές με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς, με επικεφαλής το δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη μοιράστηκε με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους τα συναισθήματα της χαράς αλλά και των νέων προσδοκιών που γεννά η έναρξη της μαθησιακής διαδικασίας και μαζί με τις εγκάρδιες ευχές της δήλωσε την ολόπλευρη στήριξή της στο παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο.

Το ξεχωριστό πλεονέκτημα που φέρνει η σχολική χρονιά, όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Κιλκίς στο σύντομο χαιρετισμό του στον αγιασμό του 2ου Γυμνασίου και 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς είναι η μετεξέλιξή τους σε πειραματικά σχολεία τα οποία θα αποτελέσουν εστίες επιμόρφωσης και εκπαιδευτικών συνεργειών ενισχύοντας συγχρόνως τον επιστημονικό ρόλο του διδακτικού τους προσωπικού. Προηγουμένως ο δήμαρχος συμμετείχε στην τελετή αγιασμού του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Στην τελετή αγιασμού σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς παρέστησαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και δημοτικοί σύμβουλοι πλειοψηφίας και μειοψηφίας.

Στη Παιονία

Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στην Παιονία με τους καθιερωμένους αγιασμούς σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου, με την παρουσία μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και εκπροσώπων της δημοτικής αρχής.

Καλή σχολική χρονιά.

Σχολιάστε