My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χρυσό βραβείο για το 5ο ΔΣ Κιλκίς

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς βραβεύτηκε με το Χρυσό βραβείο της εταιρείας Boussias Communications, η οποία απένειμε για δεύτερη χρονιά βραβεία με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Το βραβείο αφορούσε την κατηγορία Επένδυση στην Εκπαίδευση/Εθελοντισμός στο Σχολείο και αποδόθηκε  για την υλοποίηση του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω: για το σχολείο μου, τον συνάνθρωπο, το Περιβάλλον».

Τη διάκριση παρέλαβε η υπεύθυνη του προγράμματος, Αφροδίτη Ντίνου, εκπροσωπώντας την ομάδα του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς, που αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες των Δ’, Ε και ΣΤ’ τάξεων και τους εκπαιδευτικούς Ευθυμιάδου Βαρβάρα, Ευθυμιάδου Ιωάννα, Μηλιόγλου Μιχάλη, Μπόσκου Κατερίνα και Παυλίδου Νίκη.

Η τελετή απονομής, στην οποία έδωσαν ηχηρό παρόν περισσότεροι από 350 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πργματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐδα τα Education Business Awards 2017 powered by RDC Infromatics.

Στην τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν από κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημοσύνης, οι πρακτικές και οι εταιρείες εκείνες που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων, μέσω της διαδικασίας την οποία θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications.

Στο site www.educationbusinessawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς και φωτογραφίες και το video της βραδιάς.

Σχολιάστε