My Twitter Feed

4 Μαΐου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΚΙΝΑΛ: Που θα ψηφίσουν τα μέλη -

Τρίτη, 3 Μαΐου, 2022

Χρυσή κούπα για τη Κούπα Κιλκίς! -

Δευτέρα, 2 Μαΐου, 2022

Τιμήθηκε η Εργατική Πρωτομαγιά -

Δευτέρα, 2 Μαΐου, 2022

Στα ίδια το Κιλκίς, άνοδος στη χώρα -

Κυριακή, 1 Μαΐου, 2022

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ για τη 1η Μάη -

Κυριακή, 1 Μαΐου, 2022

ΚΚΕ: Η σωστή πλευρά της ιστορίας -

Κυριακή, 1 Μαΐου, 2022

Τα δωρεάν τεστ στο νομό Κιλκίς -

Σάββατο, 30 Απριλίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι στη συγκέντρωση -

Παρασκευή, 29 Απριλίου, 2022

Χρυσή κούπα για τη Κούπα Κιλκίς!

*Συγχαρητήρια μηνύματα από Ειρ. Αγαθοπούλου, αθλητικούς φορείς και π΄ροσωπα.

Η ομάδα μπάσκετ Κούπα Κιλκίς ολοκλήρωσε με θρίαμβο μια εκπληκτική χρονιά και πήρε το εισιτήριο της ανόδου στη Γ` Εθνική, όπου θα εκπροσωπήσει το κιλκισιώτικο μπάσκετ στη νέα περίοδο.

Η πολυνίκης φέτος Κούπα έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο περιφερειακό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση του Άθλου Αλεξάνδρειας Ημαθίας με 93-51, μέσα στο γεμάτο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, που αποθέωσε τους νικητές.

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις

Από τη βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου:

Διπλή χαρά για τους κιλκισιώτες και τις κιλκισιώτισσες επεφύλασσε η ομάδα μπάσκετ της ΚουΠα Κιλκίς, καθώς το περασμένο Σάββατο επισφράγισαν την φετινή εκπληκτική τους πορεία με την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική Κατηγορία αλλά και συνέβαλαν τα μέγιστα για την μαγική εικόνα του γεμάτου γηπέδου που αντικρίσαμε μετά από πολλά χρόνια.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας (αθλητές, προπονητές και διοίκηση) και εύχομαι η πορεία τους να είναι ανάλογη της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλουν όλοι τους.

Η Πολιτεία οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με αίσθημα ευθύνης τόσο για την μέχρι σήμερα προσπάθεια της ομάδας όσο και για όλα τα παιδιά, τα οποία γεμάτα ελπίδα παρακολουθούσαν τον αγώνα από τις κερκίδες του γηπέδου.

Από το μέλος της ΕΚΑΣΚΕΜ Κωνσταντίνο Παπανικολάου:

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ από την ανδρική ομάδα ΚΟΥΠΑΣ του Κιλκίς.

Ως αρωγός της θεμελίωσης του μπασκετικού πνεύματος στο νομό Κιλκίς, συγχαίρω για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλει για την επίτευξη των στόχων της αυτή η ομάδα της πόλης μας και νιώθω βαθύτατα ευγνώμων προς όλους τους συντελεστές (αθλητές, προπονητές, διοικητικά στελέχη) της καλαθοσφαίρισης του νομού Κιλκίς που με το συνεχή αγώνα τους συμβάλλουν στην άνθιση του αθλήματος.

Εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην νέα κατηγορία με σκοπό να πετύχει το στόχο της αλλά και να διαφημίσει την Καλαθοσφαίριση του Κιλκίς.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως η διεξαγωγή όλων των αγώνων σε μια δύσκολη χρονιά ήταν άρτια και πραγματικά διαφήμιση από όλα τα σωματεία της Κεντρικής Μακεδονίας στον χώρο της ερασιτεχνικής Καλαθοσφαίρισης.

Από τον Αετό Κιλκίς

Το ΔΣ, το προπονητικό team, όλοι οι παίκτες και όλα τα μέλη του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς συγχαίρουν θερμά την συμπολίτισσα ομάδα της ΑΠΣ ΚΟΥΠΑ Κιλκίς για την χθεσινή εμφατική νίκη τους που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος και συγχρόνως την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το μπάσκετ της πόλης μας ανεβαίνει σκαλοπάτι όπως του αξίζει με την άνοδο σε μια Εθνική κατηγορία, μια κατηγορία γνώριμη και στον ΑΕΤΟ μιας και αγωνίστηκε σ’ αυτήν επί σειρά ετών στο παρελθόν με επιτυχία.

Ευχόμαστε στην ομάδα της ΑΠΣ ΚΟΥΠΑ Κιλκίς καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ευχή να είναι υγιείς και χωρίς τραυματισμούς και όλα να πάνε κατ’ ευχήν.

Από τους Ατρόμητους

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Προπονητές και οι Παίκτες των Ατρομήτων συγχαίρουν και δημοσίως την Κούπα Κιλκίς, για την άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης.

Είναι μεγάλη επιτυχία για το μπάσκετ του Κιλκίς, και ευελπιστούμε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες σε ανάλογες επιτυχίες για την ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος στον Δήμο μας.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγαλειώδους πορείας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην σπουδαία πρόκληση της Γ΄ Εθνικής.

Από τον μπασκετμπολίστα Ανδρέα Ζλατουδη:

Μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ παίκτες προπονητές και παράγοντες της ομάδας ΚουΠα Κιλκίς για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ. Ως πρώην παίκτης του ΓΑΣ Κιλκίς του Αετού και των Ατρόμητων Νέας Σάντας και πάνω από όλα ως μπασκετικός φίλαθλος εύχομαι αυτή η επιτυχία να υπάρξει εφαλτήριο για νέες επιτυχίες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Φωτό: eidiseis.gr

Σχολιάστε