My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Χρηματοδότηση του εμβολιασμού για λύσσα, κατά 75%

lykos-lyssaΌπως διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης στη βουλευτή Κοζάνης των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, ο εμβολιασμός των ζώων κατά της λύσσας θα συμπεριληφθεί σε πρόγραμμα του 2013 για την εκρίζωση της νόσου. Το πρόγραμμα είναι σύμφωνο με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και συγχρηματοδοτείται κατά 75%.

Το θέμα, που αφορά άμεσα και το νομό Κιλκίς, είχε θέσει στη κ. Ραχήλ, ο αντιπεριφερειάρχης Περιβαλλοντολογικής και Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, Πασχάλης Χαρούμενος, μετά τα κρούσματα που εμφανίστηκαν στη Δυτική Μακεδονία. Ο κ. Χαρούμενος ζήτησε σχετική βοήθεια και παρέμβαση από την κ. Μακρή, για την ανάληψη του κόστους εμβολιασμού από το κράτος.

Σύμφωνα με τον αν. υπουργό, η κατά τόπους κτηνιατρική υπηρεσία θα ενημερώσει τους παραγωγούς, ενώ τους εμβολιασμούς θα τους πραγματοποιούν ιδιώτες και δημόσιοι κτηνίατροι.

“Είναι μια απόφαση που δικαιώνει τις πιέσεις μας προς το Υπουργείο και πλέον οι κτηνοτρόφοι απέφυγαν ένα ακόμη βάρος που θα τους οδηγούσε σε ακόμη πιο τραγική κατάσταση από αυτήν στην οποία έχουν οδηγηθεί από τις εγκληματικές πολιτικές στην κτηνοτροφία”, αναφέρει σε δήλωσή της, η κ. Ραχήλ.

Σχολιάστε