My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Χρέη εκατομμυρίων στους δήμους

xrimata-dimos

Γεωργαντάς: Δεσμεύτηκε για ρύθμιση ο Μιχελάκης.

Σε εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται πλέον οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των δημοτών προς τους δυο δήμους του νομού Κιλκίς, με τους οφειλέτες να υφίστανται επώδυνες συνέπειες λόγω της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών τους, η οποία γίνεται πλέον υποχρεωτικά από τις υπηρεσίες των δήμων

Ωστόσο το μέτρο, εκτός από επαχθές είναι και ατελέσφορο για τα ταμεία των δήμων, αφού η οικονομική δυσπραγία δεν επιτρέπει σε δημότες να εξοφλήσουν τμηματικά χωρίς υπέρογκες επιβαρύνσεις τις οφειλές τους.

georgantas-giorgosΤα ανωτέρω επισημαίνει ο βουλευτής Γ. Γεωργαντάς σε ανακοίνωσή του μετά από σημερινή του συνάντηση που είχε για το θέμα με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που θα κατατεθεί στη Βουλή εντός του προσεχούς δεκαπενθημέρου, θα υπάρξει νομοθετική πρόβλεψη για τη ρύθμιση των οφειλών.

“Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δυο δήμοι του νομού έχουν ζητήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών τη ρύθμιση των δημοτικών οφειλών, ρύθμιση που ίσχυε μέχρι που έληξε πριν δυο χρόνια”, τονίζει ο κ. Γεωργαντάς..

 

 

Σχολιάστε