My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Χορός των “Ακριτών” Επταλόφου

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 στο «ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» (1ο χιλιόμετρο Κιλκίς – Αργυρούπολης), θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, με τους κορυφαίους της Ποντιακής μουσικής, τον Στάθη Νικολαΐδη στο τραγούδι και τον Φάνη Κουρουκλίδη στη λύρα, πλαισιωμένους από καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» ευχαριστούν θερμά την εταιρία Axinar* με κύριο αντικείμενο την κατασκευή λεβήτων καύσης ξύλου και pellet, αλλά και σχιστικών μηχανημάτων ξύλων, για την προσφορά τριών (3) λεβήτων, οι οποίοι θα κληρωθούν κατά τη διάρκεια του ετήσιου χορού του συλλόγου, επίσης θα κληρωθούν και δεκάδες δώρα προσφορά από φίλους του συλλόγου και επαγγελματίες του νομού Κιλκίς. 

afisa-akrites-eptalofou-001Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι: 
Στάθης Νικολαΐδης (τραγούδι) 
Φάνης Κουρουκλίδης (Λύρα) 
Στάθης Πορφυρίδης (Λύρα – Τραγούδι) 
Κώστας Ζώης (Νταούλι) 
Νίκος Κουρουκλίδης (Κλαρίνο) 
Τάκης Σολομωνίδης (Ντραμς) 
Νίκος Νικολαΐδης (Αρμόνιο) 
Παραμονή Χριστουγέννων διασκεδάστε με τους «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» στο «ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ», τιμή πρόσκλησης 15 € περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό. 

Ώρα έναρξης 21:30. 

*Axinar είναι μια νέα ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 2010 στη Θεσσαλονίκη (Βι.Πα. Ωραιοκάστρου) από δύο νέους επιστήμονες τον Γιώργο Νικολαΐδη Μηχανολόγο Μηχανικό και τον αδερφό του Παύλο Νικολαΐδη απόφοιτο τμήματος πληροφορικής. Η οικογενειακή τους παράδοση στη βιοτεχνία, το μεράκι τους για καινοτομία και η φιλοδοξία τους για παραγωγή εξελιγμένων μηχανημάτων τους βοήθησε να κατακτήσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. 

Η Axinar με τη συμμετοχή της σε πολλές κλαδικές, τοπικές και διεθνείς εκθέσεις κατάφερε να γίνει ευρέως γνωστή και σταθερά να διευρύνει το δίκτυο των αντιπροσώπων της στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα η ομάδα της Axinar προετοιμάζει την είσοδό της στη διεθνή αγορά με τη συμμετοχή της σε μεγάλες διεθνής εκθέσεις και τις επαφές της με πιθανούς πελάτες του εξωτερικού. 

Κύριο αντικείμενο της Axinar είναι η κατασκευή λεβήτων καύσης ξύλου και pellet, αλλά και σχιστικών μηχανημάτων ξύλων. Ο άριστος σχεδιασμός των μηχανημάτων της Axinar σε συνδυασμό με την προσεγμένη τους κατασκευή και τα υψηλής ποιότητας υλικά καθιστούν τα μηχανήματα της Axinar εφάμιλλα άλλων ευρωπαϊκών μηχανημάτων υψηλής ποιότητας. 

Η Axinar μέσω της συνεχούς της έρευνας έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των μηχανημάτων της με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία, την ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή και το σεβασμό στο περιβάλλον. 


Σχολιάστε