My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Χορωδιακή συνάντηση σε Αξιούπολη

xorodiaΠραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου η 3η Χορωδιακή συνάντηση με την ευκαιρία της πανήγυρις του ιερού ναού “Άξιον Εστί ” στην Αξιούπολη.

Μία εκδήλωση, που επιμελήθηκε ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Άξιον Εστί”, κάτω από την επίβλεψη και τις άοκνες προσπάθειες του ιερέα της ενορίας π. Ιγνάτιου, και που συμμετείχαν και οι χορωδίες “Αγίου Ιωάννη Προδρόμου ” από την Σκύδρα και του Συλλόγου Ποντίων “Διογένης ο Σινωπεύς ” από την την Γουμένισσα.

axion-esti-axioupoliΛόγω της ξαφνικής νεροποντής, η συνάντηση των χορωδιών συνεχίσθηκε μετά το μέσον της, στην αίθουσα του εκδηλώσεων του “Άξιον Εστί”, όπου ακολούθησε και ένα μικρό αφιέρωμα στο έντεχνο τραγούδι, με τον Άρη Λιβανό και τον Γιάννη Τσιπουρα.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση των φιλοξενουμένων χορωδιών, με τις ευχές όλων η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός για την Αξιούπολη.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, η αντιδήμαρχος Παιονίας Εβ. Πολιτίδου, ο π. δήμαρχος Αξιούπολης Γ. Πολυχρονίδης και η πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς-Παιονίας “Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος ” Γεωρ. Κολεσιώτου.

Σχολιάστε