My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Χορεύει το Δροσάτο κι άνευ σεισμών!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς, την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017 στο ασφυκτικά γεμάτο κέντρο «Δειλινά” στο Δροσάτο.

Τους καλεσμένους υποδέχονταν εγκάρδια στην είσοδο του κέντρου, ο πρόεδρος Στεφανίδης Χρυσοβαλάντης Πέτρος, ο χοροδιδάσκαλος Παναγιώτης Δουλκερίδης καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου με χαμόγελο, χαρά και διάθεση, όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία τους τον πετυχημένο αυτό χορό.

Ο Σύλλογος διαμέσου του κ. Στεφανίδη καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους επισήμους, πολιτιστικούς συλλόγους, αθλητικές ομάδες, γονείς, φίλους και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Στη διάρκεια της βραδιάς χόρεψαν όλα τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου και φυσικά και όλος ο κόσμος που κάθε χρόνο τιμά με την παρουσία του τον πετυχημένο αυτό ετήσιο καθιερωμένο χορό.

Να αναφέρουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου εδώ και αρκετά χρόνια έχει μεγάλη και αξιόλογη, πορεία και παρουσία στην διδασκαλία και την παρουσίαση παραδοσιακών χορών σε όλη την Ελλάδα.

Στην αρχή του χορού χόρεψαν οι μικροί χορευτές και χορεύτριες και στη συνέχεια ακολούθησαν οι μεγαλύτεροι του Συλλόγου. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν που τιμήθηκαν τα παιδιά του χωριού και του Συλλόγου που πέρασαν σε ανώτερες Σχολές.

Την διασκέδαση του ετήσιου χορού ανέλαβαν οι μουσικοί που ήταν Νεολαία του Νομού Κιλκίς και ο κόσμος χόρεψε και διασκέδασε σε συνδυασμό με την πολύ καλή κουζίνα και εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό του Κέντρου “Δειλινά”.

Δελτίο τύπου από Πολιτιστικό Δροσάτου

Σχολιάστε