My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Χιλιάδες κάθε μέρα σε Ειδομένη

patoulis-gountenoudisΕπίσκεψη Γκουντενούδη, Πατούλη, Κυρίζογλου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παιονίας, Χρ. Γκουντενούδη, κατά μέσο όρο 5-6 χιλιάδες άνθρωποι περνούν καθημερινά από το κέντρο φιλοξενίας στην Ειδομένη.

«Η Δημοτική Αρχή καταβάλει μεγάλες προσπάθειες με τα μέσα που διαθέτει ώστε να βρεθούν και να διαμορφωθούν χώροι προσωρινής φιλοξενίας αυτών των ανθρώπων και να διαχειριστεί τη δύσκολη για όλους κατάσταση, απαλύνοντας στο μέτρο του εφικτού τα προβλήματα», τόνισε ο κ. Γκουντενούδης κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Ειδομένη, που πραγματοποίησε χθες Παρασκευή 13 Νοεμβρίου μαζί με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και τον πρόεδρο της ΠΕΔ/ΚΜ Λάζαρο Κυρίζογλου.

patoulis-gountenoudis-sionidisΣκοπός της επίσκεψης ήταν να υπάρξει ενημέρωση για τα προβλήματα που διαχειρίζεται καθημερινά η Δημοτική Αρχή Παιονίας σε συνεργασία με ανθρωπιστικές και εθελοντικές οργανώσεις, συντονίζοντας την έξοδο χιλιάδων προσφύγων από την Ειδομένη προς την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.

«Ήρθαμε εδώ εκ μέρους της ΚΕΔΕ, τόνισε ο κ. Πατούλης, για να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο Δήμο Παιονίας και προσωπικά στον δήμαρχο, όπως το έχουμε πράξει και για τους νησιωτικούς δήμους που αποτελούν πύλη εισόδου για χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες. Ο δήμος Παιονίας αποτελεί τη μοναδική πύλη εισόδου προς την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. Εκφράζουμε λοιπόν τη αμέριστη συμπαράστασή μας στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να μεταβούν με ασφάλεια χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες προς την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη».

Σχολιάστε